Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

Benimkiler;

2004 FENDER AMERICAN STANDARD STRATOCASTER (50TH ANNIVERSARY)
2005 GIBSON LES PAUL PREMIUM PLUS

IMG_0465.webp
IMG_0575.webp
IMG_0464.webp

Çok iyi olmadı daha iyisini kaydedicem inşallah.
Judas Priest - A touch of Evil Solo

Nedense bu sayfa üzerinden açınca görüntüde yavaşlık oluyor.Youtube'de bu sorun olmuyor.

Biraz karanlık kalmış mekan aslında... O kadar da kararmış değil yav tuşe : )
Bu arada rosewood tuşeden de accayip derecede tiksiniyorum. Bir de bu Charvel'i sattıktan sonra üstünden ESP Eclipse'ler, Fenderler, Jackson Custom Shop'lar, Ibanez'ler geçti. Yemin ediyorum Charvel'in tırnağı olamadılar. En sonunda kredi çekip tekrar Charvel'e kavuştum. Teşekkürler Wayne Charvel. Ellerinden öpüyorum.

@outlaw kramere vuruldum acıkcası 😍 hangi model ve üretim ?

kramer striker modeli kore üretimi , gercekten cok guzel bir gitar hem ton olarak hem görüntü olarak.üzerinde quad rail manyetikler vardi orjinalinde cok güclü inanilmaz dolgun sounda sahip manyetiklerdi , sonra emg 81 85 taktim dahada güzel oldu ama ilerde geri dönebilirim belli olmaz 🙂

Biraz karanlık kalmış mekan aslında... O kadar da kararmış değil yav tuşe : )
Bu arada rosewood tuşeden de accayip derecede tiksiniyorum. Bir de bu Charvel'i sattıktan sonra üstünden ESP Eclipse'ler, Fenderler, Jackson Custom Shop'lar, Ibanez'ler geçti. Yemin ediyorum Charvel'in tırnağı olamadılar. En sonunda kredi çekip tekrar Charvel'e kavuştum. Teşekkürler Wayne Charvel. Ellerinden öpüyorum.

Ebay'den bakıyorum arada sırada pointy headstock Charvel görmek/bulmak için ama ya 80 'ler dönemine ait Model X serilerinden çıkıyor -ki japon üretimi yanlış bilmiyorsam onlar- ya da fendere geçtikten sonra fender strat kafalı olan yeni nesil -seri üretim ya da custom shop farketmez- olanlar çıkıyor.

En azından Custom Shop ları neden üretmiyor acaba bu güzellikleri hala pointy headstock, maple tuşe şeklinde anlamıyorum. Charvel budur çünkü bence 🙂

Geçen sene Jackson almaya kalktığımda hatta bu forumda da yazmıştım aşağıdaki Charvel 'e baya bi göz dikmiştim. Resmini de paylaşayım tekrardan..

Güzel aletler vesselam...

Uploaded with ImageShack.us

Ebay'den bakıyorum arada sırada pointy headstock Charvel görmek/bulmak için ama ya 80 'ler dönemine ait Model X serilerinden çıkıyor -ki japon üretimi yanlış bilmiyorsam onlar- ya da fendere geçtikten sonra fender strat kafalı olan yeni nesil -seri üretim ya da custom shop farketmez- olanlar çıkıyor.

En azından Custom Shop ları neden üretmiyor acaba bu güzellikleri hala pointy headstock, maple tuşe şeklinde anlamıyorum. Charvel budur çünkü bence 🙂

Geçen sene Jackson almaya kalktığımda hatta bu forumda da yazmıştım aşağıdaki Charvel 'e baya bi göz dikmiştim. Resmini de paylaşayım tekrardan..

Güzel aletler vesselam...

Uploaded with ImageShack.us

Şöyle ki, Charvel, Fender'e satılmadan önce Custom Built seçeneğinde headstock'u default olarak pointy olarak bırakıyordu. Fender Headstock için 100lerce dolar ekstra ödeniyordu. Şimdi ise Fender'e satıldığı için tam tersi. Pointy için 100lerce dolar vermek gerekiyor : ) Bu yüzden pek rastlamak mümkün olmuyor.

Tekrar söylemeden edemeyeceğim, Charvel hayatımda kullandığım EN EN EN EN iyi gitardır. Bu rahatlığı açık ve net söylüyorum, şu yaşıma kadar hiç bir gitarda görmedim. Bu arada paylaştığın Charvel benim seriiden fakat custom olarak 5 yollu switch ve bir manyetik daha eklenmiş. Rising Sun görseli ise olağanüstü. Ne yapıp ne edip almak gerekirdi bu aleti : ) Kısmet

Bir de eklemek istiyorum, Fatih usta'ya ilk Charvel'i götürdüğümde oh be en sonunda gerçek bir gitar geldi demişti. Büyük üstad. Gitardan anlayan ender kişilerden.

Aslında bu gitara baya niyetlenmiştim. Mağazada çekilmiş fazladan fotoğraflarını yollatmıştım, hatta adamları aramıştım da hiç unutmam adam ne şaşırmıştı Türkiye'den arıyorum diyince😆

Sonra hem kargo sıkıntısı hem de öte tarafta Jackson 'ın cazibesi filan derken nasip olmadı.. arada bakıyorum ebay'e 2. ele düşer mi diye ama adama bankadan kredi çektiren gitarlarmış bunlar baksana 🙂 hiç ümit yok yani...

Charvel'i kısa bir süre evimde misafir edip Osxfang'a ben verdim. Charvel'den önce Jem7V vardı, sonrasında Jackson SL2 aldım, yakınından bile geçmiyordu iki gitar da Charvel'in. Bundan sonra ne yazsam boş zaten🙂 Sarılıp uyuyası geliyordu insanın, "okkadar" güzel bir gitar🙂

Geri