2008 sonlarında üretimine son verilmiş bir gitar bu. Classic antique diye geçiyor. İnternette bazı sitelerde bilgisi mevcut.
Headstock işçiliği biraz kötü gibi geldi. Replika sanırım bu gitar ?
Yeni gitarım, amfim, kabinim.
Gitar: Fender American Vintage "Thin Skin" '54 Stratocaster (Wildwood)
Amfi: Laney Cub Head
Kabin: Celestion V30 (İngiltere Üretimi Olan) yüklü, mdf el yapımı açık kabin
Teşekkür ederim. 🙂 Bu üçlü ile elde ettiğim tonlar daha çok mid-tiz arasında gibi geldi bana ama bu konuda kesin konuşmakta istemem. Bu ekipmana Marshal MG15, Squier Classic Vibe Stratocaster'den terfi ettiğim için elde ettiğim tonlar benim açımdan büyüleyici oldu. Şıkır şıkır canlı tonları var. Fırsat bulursam bir aralık kayıt alırım diyeceğim de ses kartı, mikrofon falan yok ama iphone'ların kayıtlarda fena olmadığını duymuştum bir denerim. 🙂Güle güle kullan! Laney Cub Head kendi kabini ile koyu (tizleri ciklemeden, kulak tırmalamadan) tınlar. V30 ile soundu nasıl merak ettim.
Teşekkür ederim. 🙂 Bu üçlü ile elde ettiğim tonlar daha çok mid-tiz arasında gibi geldi bana ama bu konuda kesin konuşmakta istemem. Bu ekipmana Marshal MG15, Squier Classic Vibe Stratocaster'den terfi ettiğim için elde ettiğim tonlar benim açımdan büyüleyici oldu. Şıkır şıkır canlı tonları var. Fırsat bulursam bir aralık kayıt alırım diyeceğim de ses kartı, mikrofon falan yok ama iphone'ların kayıtlarda fena olmadığını duymuştum bir denerim. 🙂