@hackeiommi , abi bi' ara şu Greco'nun tanıtımını da yapar mısın? 🙂 Tonlarını merak ettim vallahi. Çok hoş bir gitar.
Begendik ama alacagimiz var sayin abim, ben merak ettim etmeklen kalmadim kendim icin de dusundum o vakit detayli resimler elinden oper diyor tekrar hayirli olmasini diliyorum.Son haltımız 1982 Japon Greco LP. @tugberkozdemir ve "Japanise Vintage" fikrinin kafama düşmesine sebep olan (özellikle) GP ve buradan forumdaş kardeşlerime, Burak Eren abime ve SRV Müziğe de selamlarımı ve en iyi dileklerimi ileteyim.
Not: Fotoğram makinem kayıp, resimleri telefon ile çektim. İdare ediverin şimcilik 🙂
Begendik ama alacagimiz var sayin abim, ben merak ettim etmeklen kalmadim kendim icin de dusundum o vakit detayli resimler elinden oper diyor tekrar hayirli olmasini diliyorum.
Böbrekle takas var mı 😀 😀 😀Sağdan sola: Fender Custom Shop 1960 NOS Jazz Bass(r), Ernie Ball Music Man John Petrucci BFR "Family Reserve" Quilt Top Cherry Burst , Fender Custom Shop 1963 NOS Telecaster, Fender Custom Shop Limited Edition '60 Relic Strat Seafoam Green, Jay Turser Jt-300 M Daphne Blue Stratocaster "Full Modification", Skylark Headless Electric Guitar, LAG Jet 200 BLK "Full Modification", Schecter Omen Extreme 7 Strings w/ Seymour Duncan Full Shred 7 Pick-ups, 1976 National Vintage Electric Guitars "Scalloped Fretboard"
25210 eklentisini görüntüle
"Evinde gitarın var mı " diye bi şarkısı vardı Bulutsuzluk Özlemi'nin eskilerde. Aha cevabı.Sağdan sola: Fender Custom Shop 1960 NOS Jazz Bass(r), Ernie Ball Music Man John Petrucci BFR "Family Reserve" Quilt Top Cherry Burst , Fender Custom Shop 1963 NOS Telecaster, Fender Custom Shop Limited Edition '60 Relic Strat Seafoam Green, Jay Turser Jt-300 M Daphne Blue Stratocaster "Full Modification", Skylark Headless Electric Guitar, LAG Jet 200 BLK "Full Modification", Schecter Omen Extreme 7 Strings w/ Seymour Duncan Full Shred 7 Pick-ups, 1976 National Vintage Electric Guitars "Scalloped Fretboard"
25210 eklentisini görüntüle
Abi şuan vazgeçtim ikinizde adresinizi verin tatile giderkende haber edin 😛 hehehehe maşallah diyelim nazar değmesin 🙂