Teşekkürler. Cok farklı bir deneyim. Mutlaka tavsiye ederim.Headless gitarları bir dönem incelemiştim görmek güzel oldu maşallah diyelim
Tahmin ediyorum yukaridan asagiya dogru:
😀Bul blackie'yi al gitarı şeklindeyse tahminimi yazacağım. 😛
En alttaki gibson haricindeki 4 gitar, fender. 🙂Tahmin ediyorum yukaridan asagiya dogru:
Rg550
Rg 560
Rg 570
Rg 760
Rg 770
Hepsi ibanez hepsi renkli manyetikli Hepsi edge tremololu. Baska turlu 5 gitari insan be yapar? 5 tane fender olacak hali yok ya...
Ne yapalim saglik olsun zaten bizim kalbimiz pembe dimarzio super distortion seklinde, biz de kalbimizden geceni yazdik 🙂En alttaki gibson haricindeki 4 gitar, fender. 🙂
Birak abi ya gitara paran yetmeyince hard case alip hava atiyosun dimi !
Aslında bir nevi doğru tahmin 🙂Birak abi ya gitara paran yetmeyince hard case alip hava atiyosun dimi !
Tanri seni ve gitarlarini kutsasin abim. Istanbuldaysan bir tur verde calam 😀
Ahahahaha ibretlik tespit o zaman.Aslında bir nevi doğru tahmin 🙂
En üsteki case içinde greco strat. Onun altında tweed case içi boş 🙂 3. Case içinde fender squier var.
Ahahahaha gece gece eglendim abim saol valla 😀Eh napalım dışı, içinden pahalı olunca bende case'leri paylaştım 😀
Malesef abi, o case'in içinde şu an squier var. Gitarların hepsi bakımda 🙂O kahverengi case de ltd edition yatıyordur.
Tahmin ediyorum yukaridan asagiya dogru:
Rg550
Rg 560
Rg 570
Rg 760
Rg 770
Hepsi ibanez hepsi renkli manyetikli hepsi edge tremololu. Baska turlu 5 gitari insan ne yapar? 5 tane fender olacak hali yok ya...