Gitardan çok roland dikaktimi çekti. Elleşmek isteyip de elleşemediğim nadir aletlerden.
Yolunuz Antalya ya düşerse beklerim.Gitardan çok roland dikaktimi çekti. Elleşmek isteyip de elleşemediğim nadir aletlerden.
Memnuniyetle. Üniversiteyi orada okudum ara sıra geliyorum.Yolunuz Antalya ya düşerse beklerim.
Kesinlikle çok seksi ayrıca gitarın gövdesindeki eskimelerde çok çekici. Gitar yıllandıkça oturur mu uçar mı kısmı köşede dursun, doğru elde eskiyen tele ve stratlar daha seksi oluyor. Bu arada sizin gitara da ne desek bilemedim : ). Aramızda şair var mıdır?Bu büyük headstocklar çok seksi!
Abi hadi suhr u buldun koa sını da buldun solağını nerden buldun yawBiz de yapalım paylaşım..
Aynadan çekilseydi mesa yazının ters olması gerekmez miydi? 🤣Solak değil aynadan çektim : )
Paradoks 🤣 çıkılmaz bu işin içindenAynadan çekilseydi mesa yazının ters olması gerekmez miydi? 🤣
Paradoks 🤣 çıkılmaz bu işin içinden
Bendede aynada çektiyse çeken nerde direk Karşıdan çekilmiş bu bence 😀Hepsi göz yamışması. Aslında orada ne gitar var, ne amfi, ne ayna, ne de fotoğraf.....
Bendede aynada çektiyse çeken nerde direk Karşıdan çekilmiş bu bence 😀