Ben torpilli sayılırım, benimki sayılmaz 🙄Ben de kim fark edecek diyordum...😀
Dipnot: Fotolar şahaneymiş...
Ben torpilli sayılırım, benimki sayılmaz 🙄Ben de kim fark edecek diyordum...😀
Tel değişimi ve yıkama yağlamadan sonra 😀
67124 eklentisini görüntüle
67125 eklentisini görüntüle
Bu da can sıkıntısı;
67123 eklentisini görüntüle
O değil de 2 ay oldu neredeyse gıcır tel görmeyeli. Fakirliğin gözü kör olsun be...
Nasıl yani hocam?Teller çok kötü takılmış...
Kalın tellerde çok fazla sarım var, akord stabilitesi açısından iyi bir şey değil bu. Ondan bahsediliyordur sanıyorum.Nasıl yani hocam?
Anladım, teşekkürler bilgi için. Bir dahaki sefere dikkat ederim artık öğrendiğim iyi oldu. 🙂Kalın tellerde çok fazla sarım var, akord stabilitesi açısından iyi bir şey değil bu. Ondan bahsediliyordur sanıyorum.
bir de kalin tellerde, ilk sarim ustten devami alttan taktigi uygulanmaz, o hatta sadece e ve b icin. tercihen gde de kullanilabilir
Hocam mükemmelmiş. Güle güle çalın. Natural renginden sonra en sevdiğim renk bu. Ayıptır sorması kaça aldınız?Aileye yeni katılım. Uzun süredir istediğim bir gitara kavuştum sonunda 😀 Jackson sl-1 Eerie dess swirl. Fotoğrafını çekmek cidden çok zor dandik fotoğraflar yüzünden özür dilerim 😀 Yakında bir de neck manyetiğini lil 59 ile değiştirince tadından yenmeyecek.
67136 eklentisini görüntüle 67137 eklentisini görüntüle
Tekrardan hayırlı olsun. Gibson da hiç sevmem zati. (!) 🙂Hocam elimdeki les paul ile takasla aldım, yaklaşık 5.500 e denk geldi yani.
En iyisi tabi ki JP6 BFR. 🙂Gibson neymiş iğrenç marka pis pis gitarlar yapıyolar tü kaka! (EVİ LES PAUL DOLDURDU)
Aileye yeni katılım. Uzun süredir istediğim bir gitara kavuştum sonunda 😀 Jackson sl-1 Eerie dess swirl. Fotoğrafını çekmek cidden çok zor dandik fotoğraflar yüzünden özür dilerim 😀 Yakında bir de neck manyetiğini lil 59 ile değiştirince tadından yenmeyecek.
67136 eklentisini görüntüle 67137 eklentisini görüntüle
Les Paul tutkusuna sonunda bir Gibson ekledim 🙂 bunlar da benim gitarlarım.
Sagol abi eger Tunel'dekini denediysen budur zaten.Hayırlı olsun Emre. Geçenlerde aynısından denedim, felaket bir gitar.
yeni geldi daha amfisi bile alınmadı 😀