Fender American Vintage 57 Reissue Stratocaster Surf Green, kısacası 57"im 😉
Gecmis olsun.Ne gibi bir hasar acaba?'88 Fender HM Strat (Arkadaki standın bi haftada boşalmasının sebebi...) Gitar kargoda hasar aldı, canımdan can gitti...
Standdakiler;
Stony HD-30 SA (solid spruce/indian rosewood)
Yamaha G-231 II (laminate spruce/mahogany)
Yeni yevrucak geldi. MJT gövde, USACG sap, Porter manyetikler, Faded Fiesta Red finish (ışıktan dolayı fotoda bir ton daha koyu görünmekte)..
Gitarın toplam ağırlığı 3 kilodan daha az, hayatımda çaldığım en hafif ve rezonansı yüksek gitar. Çok uzun bekledim ama beklediğime değdi.
Gitarı monte eden @hknsckn arkadaşımıza da ayrıca teşekkürler, gayet ilgili idi ve süper iş çıkardı.
Buyrunuz resimler:
117680 eklentisini görüntüle
117681 eklentisini görüntüle
117682 eklentisini görüntüle
117683 eklentisini görüntüle
Güle güle çalın, relic işlemi de tam tadında uygulanmış.
Yeni yevrucak geldi. MJT gövde, USACG sap, Porter manyetikler, Faded Fiesta Red finish (ışıktan dolayı fotoda bir ton daha koyu görünmekte)..
Gitarın toplam ağırlığı 3 kilodan daha az, hayatımda çaldığım en hafif ve rezonansı yüksek gitar. Çok uzun bekledim ama beklediğime değdi.
Gitarı monte eden @hknsckn arkadaşımıza da ayrıca teşekkürler, gayet ilgili idi ve süper iş çıkardı.
Buyrunuz resimler:
ya solak gitar görünce saçımı ters tarayıp aynada bakıyo gibi hissediyorum 😀Yeni yevrucak geldi. MJT gövde, USACG sap, Porter manyetikler, Faded Fiesta Red finish (ışıktan dolayı fotoda bir ton daha koyu görünmekte)..
Buyrunuz resimler:
121203 eklentisini görüntüle
Fender lite ash telecaster korean
Mod;
Nitro cila
Kluson burgular
P90 sap manyetiği
Pirinç üst eşik
Bigsby tremolo
4 yollu switch
Orange drop cap
treble bleed potanslar
Custom wring
Teşekkürler, Erkan Sızarlar tarafından yapıldı boyası.Çok güzelmiş. Nitro cilayı hangi luthierle uygulattınız?