Gitarlar bahane, arkadaki içkiler şahane 🤓Kombo yapalım, sülaleye yeni katılanlar ;
Fender 72 FSR Deluxe Tele
PRS Custom 22
Gretsch Silverjet
157323 eklentisini görüntüle
157324 eklentisini görüntüle
157325 eklentisini görüntüle
Gitarlar bahane, arkadaki içkiler şahane 🤓Kombo yapalım, sülaleye yeni katılanlar ;
PRS Custom 22
Gretsch Silverjet
Yakalandık 😅🤌Gitarlar bahane, arkadaki içkiler şahane 🤓
Bize de gitar bıraksaydın biraz 😀Kombo yapalım, sülaleye yeni katılanlar ;
PRS Custom 22
Gretsch Silverjet
Bize de gitar bıraksaydın biraz 😀
Bu Gretsch'in aynısı Malt gitaristi Barış Ertunç'ta da var. Piyanonun orada fotoğraf yengeye aitse baş köşeye as. Ben bu kadar gitar alsam hanım 3 çocuğa bakmaz adliyede alır soluğu 🤣Kombo yapalım, sülaleye yeni katılanlar ;
PRS Custom 22
Gretsch Silverjet
Bu Gretsch'in aynısı Malt gitaristi Barış Ertunç'ta da var. Piyanonun orada fotoğraf yengeye aitse baş köşeye as. Ben bu kadar gitar alsam hanım 3 çocuğa bakmaz adliyede alır soluğu 🤣
Neyse Allah'tan 15.yılı devirdiğimiz dün bana Gibson için yol verdi. Kısmetse elime geçince hafta içi paylaşacam 😊 Arada olan benim ilk göz ağrım Epiphone'a oldu. Kapora olarak Gibson sahibine bıraktım. Şehir dışında olacağım için 'evde boş duracağına al kullan içine sinsin' dedim.Efendim tercihler hayatlar diyelim 🙂
Güzel gitar 👍 Ama nedense Honey burst rengini Gibson'a daha çok yakıştırıyorum. Ltd'nin Black Satin rengi daha çekici buluyorum.ESP Eclipse CTM-1 Honey Burst
Abanoz takintisi olan ve Eclipse diyince kesinlikle abanoz olmali diyen birisi olarak, bu gitar rosewood klavyesi, vintage sarimtirak ara ara yeşile kaçan inlayleri ile tam olmuş.
Çalım, detaylar, işçilik zaten bildigimiz ESP standardında. Güneşte daha da belli olan maun kapak çok yakışıklı. Tam olarak evladiyelik diyebilecegimiz bir gitar.
157338 eklentisini görüntüle
Tamamen katılıyorum buna fakat fotoğraflar rengin hakkını vermiyor ya da fotoğraf çekemiyorum =)Güzel gitar 👍 Ama nedense Honey burst rengini Gibson'a daha çok yakıştırıyorum. Ltd'nin Black Satin rengi daha çekici buluyorum.
Hadi bakalım gönlüne göre güzel olur umarım 👍🤟Tamamen katılıyorum buna fakat fotoğraflar rengin hakkını vermiyor ya da fotoğraf çekemiyorum =)
Fakat LTD Black Satin konusunda da haftaya bir gelişmem olabilir.
Çok güzel. Ben de Horizon'umun yanına bir de Eclipse mi çeksem diyorum 🤔 Şöyle bir renk buldum (mystic black), çok orijinal duruyor renkESP Eclipse CTM-1 Honey Burst
Abanoz takintisi olan ve Eclipse diyince kesinlikle abanoz olmali diyen birisi olarak, bu gitar rosewood klavyesi, vintage sarimtirak ara ara yeşile kaçan inlayleri ile tam olmuş.
Çalım, detaylar, işçilik zaten bildigimiz ESP standardında. Güneşte daha da belli olan maun kapak çok yakışıklı. Tam olarak evladiyelik diyebilecegimiz bir gitar.
157338 eklentisini görüntüle
Raw Riff bağımlısı arkadaşların Dinky'leri gömmesiyle, Chushin Gakki üretimi NTB Jackson'ların kıymeti hiç bilinmedi. Hoş 13 yıl önce 2100$ liste fiyatı vardı, çok fazla satılmadılar. Hele kv5 veya ke5 senelerdir görmüyordum. Güle güle çalın, çok güzel duruyor.Evvelki sayfada dümdüz SX paylaşmıştım. Gitarı aldığım arkadaşla konuşurken "Aklımı çelecek şeytanlı sivri bi gitar çıkmadıkça bu gitarı elden çıkartmam muhtemelen" dediğim günün akşamında bir tanıdık mesaj attı. Elindeki hasso japon 2009 KV5FR'yi satmak istediğinin haberini verdi. SX duruyor ama davete icabet etmemek olmaz dedik kaptık KV5'i de. Biraz dana gibi kullanılmış, o sebeple 6 saate yakın mesai yaptırdı.
El alışkanlığı gitarı C Standarda çektim, yanaşmadı. Abime onu vermeyeyim dedi. Çıkarttım D'yi, şıkır şıkır Youthanasia oldu. Güncel yakışıklı halinin peşine, geldiği halini de ibret-i alem olsun diye ekliyorum.
3. Foto, soldan sağa;
Demmelition V (2008/Japon)
KVMG Pro (2013/Endonezya)
KV2 (2014/USA)
KV1 Pro (1994/Japon)
JS32T (2010/Hint)
KV5FR (2009(Japon)
157341 eklentisini görüntüle157342 eklentisini görüntüle157343 eklentisini görüntüle
157344 eklentisini görüntüle157345 eklentisini görüntüle
157346 eklentisini görüntüle
157347 eklentisini görüntüle
Horizon I oyuk perde güzelmiş. Sonradan mı oyuklu yoksa orjinali mi öyle? Kırmızı nin benzeri (Ferrari kırmızısı gibi) vardı ama darbeli diye almamıştım. Horizon yanına Eclipse şahane 🤘
Hpsi orjinal ve elleme yok. Modeller aşağıdaki gibi.Horizon I oyuk perde güzelmiş. Sonradan mı oyuklu yoksa orjinali mi öyle? Kırmızı nin benzeri (Ferrari kırmızısı gibi) vardı ama darbeli diye almamıştım. Horizon yanına Eclipse şahane 🤘
Şahane.Hpsi orjinal ve elleme yok. Modeller aşağıdaki gibi.
ESP Horizon FR-27 BK
ESP Eclipse II QM Reindeer Blue
ESP Horizon-III STD QM SD STPK
senin nick artık VlackVridayVVV olsun.... maşallah hepsineEvvelki sayfada dümdüz SX paylaşmıştım. Gitarı aldığım arkadaşla konuşurken "Aklımı çelecek şeytanlı sivri bi gitar çıkmadıkça bu gitarı elden çıkartmam muhtemelen" dediğim günün akşamında bir tanıdık mesaj attı. Elindeki hasso japon 2009 KV5FR'yi satmak istediğinin haberini verdi. SX duruyor ama davete icabet etmemek olmaz dedik kaptık KV5'i de. Biraz dana gibi kullanılmış, o sebeple 6 saate yakın mesai yaptırdı.
El alışkanlığı gitarı C Standarda çektim, yanaşmadı. Abime onu vermeyeyim dedi. Çıkarttım D'yi, şıkır şıkır Youthanasia oldu. Güncel yakışıklı halinin peşine, geldiği halini de ibret-i alem olsun diye ekliyorum.
3. Foto, soldan sağa;
Demmelition V (2008/Japon)
KVMG Pro (2013/Endonezya)
KV2 (2014/USA)
KV1 Pro (1994/Japon)
JS32T (2010/Hint)
KV5FR (2009(Japon)
157341 eklentisini görüntüle157342 eklentisini görüntüle157343 eklentisini görüntüle
157344 eklentisini görüntüle157345 eklentisini görüntüle
157346 eklentisini görüntüle
157347 eklentisini görüntüle
Gitarlar şahane de, gözlerimi koltuk ve örtüsünden alamadım abi 😂