158499 eklentisini görüntüle158500 eklentisini görüntüle158501 eklentisini görüntüle158502 eklentisini görüntüle
RGT1221-PB, Indonesia
EC-1000 Deluxe, Korea
gerçeği daha da güzel...Ltd nin çok görmediğim rengi,çok yakışıklı duruyor..
ilgili gitarla panterann hiç bir alakas yok ama 😀Dean'imiz imanımız Pantera...
ilgili gitarla panterann hiç bir alakas yok ama 😀
Iron Maiden Killers dönemi 1982 yılları Adrian Smith sahnede Dean kullanıyor. Dime Washburng den Dean geçtiğini Dean'in varolan modelini kendine göre şekillendirdiğini unutuyoruz millet olarak.
ilgili gitarla panterann hiç bir alakas yok ama 😀
Iron Maiden Killers dönemi 1982 yılları Adrian Smith sahnede Dean kullanıyor. Dime Washburng den Dean geçtiğini Dean'in varolan modelini kendine göre şekillendirdiğini unutuyoruz millet olarak.
Şahane görünüyor. Neremi neremiii?Banu Alkan signature demeyelim mi?
158518 eklentisini görüntüle158519 eklentisini görüntüle158520 eklentisini görüntüle
158521 eklentisini görüntüle
Piyasada kendime uygun 7 telli solak gitar bulamadığım için Mile a yaptırdığım cihaz 🙂
158525 eklentisini görüntüle
158526 eklentisini görüntüle
Mile model M7H
Multiscale headless
Sap: maple, 8x8mm çift karbonfiber destekli.
Klavye: rocklite, 24 perde, SS paslanmaz çelik medium jumbo.
25.5-26.5 birleşik skala
Gövde: alder-tek parça, maple top gövde geometrisi düz bevel.
Manyetik: 2 humbucker*
Köprü: Tan bridges sabit köprü
Kontroller: 1ses - 3 yollu (manyetik bölen) bağlantı, coiltap
Renk: galaktik gök mavisi (transparan) - mat finish.
Diğer notlar:
7 telli ve SOLAK.
BORN OF OSIRIS - M∆CHINE (COVER)
Benim yaşım ML'i Dimebag ile anımsamaya anca yetiyor. @solitude71 abim bence legit. Ben onay veriyorum.
Boşver be abi, biz elinde gitarla çocuk yaşta 2 fotosu olan adamlara bile ayıp olmasın diye hala gitarist diyoruz. Dimebag yeterince kullandı.Adamın geçmişte ML li fotoso olması başka bişi ML nin Dime ile ilişkilendirilmesi başka bişi sen anlamamamışsın olayı bence.
Brocum seni pavyonda görmüşler yine 🙂Banu Alkan signature demeyelim mi?
158518 eklentisini görüntüle158519 eklentisini görüntüle158520 eklentisini görüntüle
Brocum seni pavyonda görmüşler yine 🙂
Çok kıskandım. Adamla görüşmüşlüğüm var, 1-2 kez gitar da götürdüm bakıma. Ama facebook üzerinden attığım mesaja hiç geri dönmedi. Cosmos#15 için fiyat bilgisi sormuştum alt tarafı.Banu Alkan signature demeyelim mi?
Çok kıskandım. Adamla görüşmüşlüğüm var, 1-2 kez gitar da götürdüm bakıma. Ama facebook üzerinden attığım mesaja hiç geri dönmedi. Cosmos#15 için fiyat bilgisi sormuştum alt tarafı.
Benim bu ara gördüğüm kadarıyla hem iş hem de evde başı fazla kalabalık, kesinlikle gözden kaçırmıştır. En ufak detay hakkında, 2 saat konuşabildiğimiz bi adam, detayları mesaj olarak yazdım. DM’den geri dönüş sağlanmıştır der gibi oldu 😅