Gibson Explorer Gothic’e hoşgeldin diyoruz
PS : Olum les paul yazmışım ilk, uyarsanıza 🙂
Son düzenleme:
Gibson Explorer Gothic’e hoşgeldin diyoruz
160331 eklentisini görüntüle
Abi sen Les Paul diyorsan Les Paul, olay bitmiştir 😎Gibson Explorer Gothic’e hoşgeldin diyoruz
160331 eklentisini görüntüle
Nasıl da meksika fenderler tarafından tokatlanmayı bekliyor. Maşallah.
Gabar'dan çıkan petrol kalitesinde,tak amfiye direk çalışsın🙂
Yaşın getirdiği olgunluk diyelim… ESP gurbetçi, hediye getiren, pavyona götüren hayta dayı ama Strat sigortalı mayışlı işi olan, kitap fuarına götüren enişte. Hayatta birine yönelmek lazım.Ben şaşırdım abi, notification görünce açıkçası jilet gibi bir ESP / E-II testere gibi bir metalci axe bekliyordum 🙂
Güle güle paralansın 🙂
Bence sağa çekSol duvar, sağda yarısı kadar daha var… sonra bass bölümü…160407 eklentisini görüntüle
ESP eğlenmelik, Fender evlenmelik diyorsun 😎Yaşın getirdiği olgunluk diyelim… ESP gurbetçi, hediye getiren, pavyona götüren hayta dayı ama Strat sigortalı mayışlı işi olan, kitap fuarına götüren enişte. Hayatta birine yönelmek lazım.
Valla hep aklımdaydı ama şekil şükül gitarlar metalci ruha daha uygun. Bir arkadaş abi gitara değen adamın evinde Strat olur dedi ve artık tetiği çektim. Hazır Boston’dayım yarı fiyata almamak ayıp olurdu.
Elemana sordum… (ingilizce dublaj ile okuyun):
bununla hem Duman, hem Metallica çalabilir miyim dedim… o da heyy adamım Duman ne zkm bilmiyorum ama şunları alırsan Master of riffs olursun dedi
160408 eklentisini görüntüle
Gitarın güzel fakat ortalamaya göre çok ağır ve eski sistem Floyd rose taşıdığı için ilerde satarken sorun yaşatabilirRe: Gitarını göster ey turkrockcılar....
ben daha eni başladım cort x6 kullanıorm.gayette güzl bi gitar bence