1995 Washburn Dime 3 Black Jack Usa
96 veya 97 yılında Zuhal müzikten koresini alıp, o dönem için set neck özellikli, klavye arkası gövde ile aynı renk olan, gövde ve sap ağacının maun kore bir gitar için hayranlığım son derece artmıştı. Çünkü bu spec ler de bir gitar için gitarın ya Amerikan veya Japon olması gerekiyordu. Bu gitar benim aradığım özelliklerin hepsini bana sunmuştu. Altona ile hem prova, kayıt ve konserlerimizde büyük bir zevk ile kullanmıştım. Zuhal müzik o dönem Amerikan'ını getirtmemişti. Kore olanı Amerikan olanından görsel olarak aynı, krom hardware ve washburn manyetikler olarak donanım farklılığı vardı. Benim için altın etkisi yaratmıştı çünkü Kıvılcım müziğin getirttiği Esp Exp serisi Explorer'lar bile bolt on özellikliydi. Bu gitarı döneminde diğer ilgilendiğim gitarlar ile kıyaslayarak hep üstün kılmışımdır.
Bu gitarı güç bela Amerika da kapanan bir müzik mağazasından yakaladım ve gitarın Amerikan 95 Dime olması dışında mağazada Dimebag Darrell tarafından imzalanarak mağaza içerisinde vitrinde görsel olarak saklanmıştır. 2015 yılı ortasında 4 ay kadar bu mağaza ile konuşarak, onları bana satmaya ikna etmek için ikna etmiş ve bana verecekleri fiyata da ''tamam'' demeyi de kabul etmiş olarak gitara sahip olabildim. Benim için bir rüyaydı. Neredeyse 20 yıl sonra Orjinal'ine sahip olabilmiştim. Bu çok farklı bir duygu inşallah sizlerde hayallerinize kavuşur bu hissiyatı yaşarsınız. Gitar'ı evime getirdikten sonra elimde olan kore versiyonu ile karşılaştırmaya çalıştım ancak aralarında uçurum vardı
🙂 Bu gitar için ne anlatsam boş, elinize alıp çalmaya başladığınızda size ''çal çal'' diyor gibi bir hali var. Ele oturuşu ve çalım kolaylığı inanılmazdır...
70111 eklentisini görüntüle
70110 eklentisini görüntüle 70124 eklentisini görüntüle
70125 eklentisini görüntüle 70126 eklentisini görüntüle 70127 eklentisini görüntüle 70123 eklentisini görüntüle 70122 eklentisini görüntüle 70114 eklentisini görüntüle 70121 eklentisini görüntüle
70132 eklentisini görüntüle 70133 eklentisini görüntüle 70135 eklentisini görüntüle 70134 eklentisini görüntüle