Hayırlı olsun, çok şıkmış 🙂Bu ufaklık bugün kadroya katıldı. PGM Mikro. 22.2" tel boyu var. 1 saattir aşk yaşıyorum kendisiyle 🥰🥰🥰
177529 eklentisini görüntüle
mutfaktan bir tencere al, cezve ile tencereye vur.... aha Lars geldi der kendi kendine çalmaya başlar bu gitarlar, sen de uzanır dinlersin
tipik bir Iron'ım yok içmeye, modifiye gerek LTD'ye vakasıBir süredir yazmıyordum buraya.
ESP LTD Iron Cross
Öncesi
177566 eklentisini görüntüle
177567 eklentisini görüntüle
Ufak bir kaç modifiyeden sonra:
- Pick Guard'i çıkartim,
- Dummy olan üstteki manyetik switchi aktif ettim,
- Poker chip adlandırılan switch çerçevesini çıkarttım,
- 4 knob standart 2 Vol, 2 Tone dönüşümü yaptim,
- Grover kilitli aski pini takıldı.
Sonrasi;
177568 eklentisini görüntüle
177570 eklentisini görüntüle
Abileri ile birlikte;
177569 eklentisini görüntüle
tipik bir Iron'ım yok içmeye, modifiye gerek LTD'ye vakası
Başta Jh ın kullandıgı hali pickguardlı idi kaldı ki bunu 2013 teki İstanbul konserinde teyit edebiliriz. Son yıllarda artık pickguardı kullanmıyor ama ben pickguardlı halini çok daha beğeniyorum. Signature gitar alıp kişiselleştirmek çok makul gelmiyor bana ama kişisel tercih meselesi. İyi günlerde kullanın.Bir süredir yazmıyordum buraya.
ESP LTD Iron Cross
Öncesi
177566 eklentisini görüntüle
177567 eklentisini görüntüle
Ufak bir kaç modifiyeden sonra:
- Pick Guard'i çıkartim,
- Dummy olan üstteki manyetik switchi aktif ettim,
- Poker chip adlandırılan switch çerçevesini çıkarttım,
- 4 knob standart 2 Vol, 2 Tone dönüşümü yaptim,
- Grover kilitli aski pini takıldı.
Sonrasi;
177568 eklentisini görüntüle
177570 eklentisini görüntüle
Abileri ile birlikte;
177569 eklentisini görüntüle
Teveççühünüz efendim...@Ze_uS bir ESP gurmesidir, o yaptıysa demek böyle olmalıymış baştan.. feyz alması gereken ESP yönetimidir 🙂
Slayerlari gorelim Zeus, birak simdi jeyms meym senin gitarin yanında esamesi okunmaz. Önce
Senin gitarlarin yaninda esamesi okunmaz. Önce seninkileri görelim 🙂Slayerlari gorelim Zeus, birak simdi jeyms meyms.
Fujigenden memnun musunuz hocam? Ben de almayı çok düşünmüştüm fakat denemeden almaya cesaret edemedim vazgeçtim. Yorumlarınız nedir genel olarak dinlemek isterim.
İşçilik ve malzeme kalitesi çok üst düzey memnuniyetsiz olduğum hiç bir şey söyleyemem Türkiye fiyatı da çok uygun yurt dışı fiyatları american ultralar ile aynı , ancak denemeden alınacak bir gitar değil sebebi ise sapı, u biçiminde ince olmayan bir sap profili var , benim tercih sebebim bu olmuştu ama ince sap sevenleri özellikle ibanez vs.. gibi memnun etmez kesin olarak.Fujigenden memnun musunuz hocam? Ben de almayı çok düşünmüştüm fakat denemeden almaya cesaret edemedim vazgeçtim. Yorumlarınız nedir genel olarak dinlemek isterim.