Dün sağdaki gitarı inceliyordum, bana tam 80'ler atmosferini verdi. Buradan görünce ayrı bir güzellikte.2002 vs 2022 jackson 178004 eklentisini görüntüle
Dün sağdaki gitarı inceliyordum, bana tam 80'ler atmosferini verdi. Buradan görünce ayrı bir güzellikte.2002 vs 2022 jackson 178004 eklentisini görüntüle
🙂 tam o havada, çok ince bir sapı var, yok gibi 😀Dün sağdaki gitarı inceliyordum, bana tam 80'ler atmosferini verdi. Buradan görünce ayrı bir güzellikte.
Güle güle, bagırta bagırta, aglata aglata cal kardesim🤘 gerisi önemli degilSizinkilerin yanında gariban gibi ama olsun.
Bugün 2 saate yakın enstrumanda kalitenin ne olması gerektiği, neden kalitenin arandığı ile ilgili ofisimde konuştuk arkadaşlarımla.. Mesele tamamen duymaya ya da duyurmaya çalıştığın soundla ilgili ama her şey bütçe ile de ilgili doğal olarak.. Üstelik bunu 80-90'lardaki rap müzik, House Of Pain, Santana ve Kramp, Objektif gibi eski Türk Rock grupları üstünden konuştuk, fena geyik döndü yani.. Arkadaşlarımı ikna ettiğim sonuç ise uygulanacak icra seviyesine en azından asgari düzeyde uygun alete sahip olduktan sonra sadece çalışmak ve ilerlemek.. Güle güle kullanın, almak istediğiniz başka bir gitar varsa ona da sahip olursunuz umarım ama unutmayın sahip olduğunuz yol arkadaşınız olan gitar en değerlisi, bence müthiş gözüküyor..Sizinkilerin yanında gariban gibi ama olsun.
2200$Sizinkilerin yanında gariban gibi ama olsun.
Calismaya devam et, hepsinden asagi yukari ayni ses cikiyor 😀
Toan is stored in the ballsTon parmakta diyebilir miyiz?
evet ton parmaklarda gerçekten ama ayarlı bi gitar olunca hemen hemen daha iyi oluyoCalismaya devam et, hepsinden asagi yukari ayni ses cikiyor 😀
Çalışırsan Midex'le de Satriani olursun, ama Satriani'de duyduğun sesi alamazsın. İkisi farklı şeyler.O yüzden şu Midex gitar alayım, ses kartı ve manyetik modu ile Satriani olayım kafasını ciddiye alamam.
Ortadaki fena yalnız. O renk ne kadar güzel öyle 🤘LTD Ec-1000 kardeşliği… her renk geldi geçti ama dark cherry burst hep özel oldu…178029 eklentisini görüntüle
Ben de sırf o süslü binding için bu gitarı alacağım, aşırı şık geliyor, 1000 serisi bu binding olmadan anlamsız bende...Gövde rengi güzel de o süslü bindingi hiç sevmiyorum...
Ben de böyle süslü bindingleri buzuki, saz, ud gibi enstrumanlara daha çok yakıştırıyorum.. Evde televizyonun, müzik setinin üstüne dantel konmuş gibi geliyor kibarcası.. Hadi kirli beyazlar neyse de bembeyaz bindingler de aynı etkiyi bırakıyor bende.. Tabi renkler zevkler.. Eski kafayım muhtemelen, böylesi güzel diye savunmam bunu, benim tercihim bu yönde..Gövde rengi güzel de o süslü bindingi hiç sevmiyorum...
Selam arkadaşlar neredeyse hepimizde kendimize özel bir gitar var.. Bir kaçında özel yapılmış işlemler var... gelin resimlerimizi paylaşalım ilk resim benden.....
RG 2570e vsl ;
Yönetici notu: Lütfen resimlerinizi başka sitelere değil, bu forumun "Dosya Yükle" seçeneğini kullanarak turkrock.com'a yükleyin. Diğer sitelerdeki resimler bir süre sonra siliniyor.