Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

20251114_223158.webp

4 knob Eclipse'im olsun 1 milyar borcum olsun... işin kötüsü 2 tane vardı sattım 🙁
2015 9 Ekimde ikinci el olarak aldım. Sonradan ince kasa 4 knob VB sarı siteye gelmedi hiç. İyi ki almışım. Oğlum oldu ona dedim ki bu gitar senindir. Henüz 4 yaşında olduğu için idrak edemiyor ama büyüdüğünde nasıl bir manevi emanete sahip olduğunu anlayacaktır 🙂 Tam 10 yıldır benimle. 2008 fabrikadan çıkış. Çok aksi bir durum olmadıkça ömrüm boyunca benle olacak.

Bu benim eski gitarım değil mi Matt' in topladığı. Valla müthiş. 🙂
Sizin miydi. Benim yıllarca favorilerimde kalmış, unutmuşum. Sizin sattığınız kişiden aldım öyleyse 🙂

Yıllardır zaman zaman tele almak istedim. 1-2 kez de almaya gidip, almadan çıktım. Ama bunu çok beğendim. Parçalar, hatta renk kombinasyonu falan...işi bilen biri almış ve toplamış belli.

Sizin miydi. Benim yıllarca favorilerimde kalmış, unutmuşum. Sizin sattığınız kişiden aldım öyleyse 🙂

Yıllardır zaman zaman tele almak istedim. 1-2 kez de almaya gidip, almadan çıktım. Ama bunu çok beğendim. Parçalar, hatta renk kombinasyonu falan...işi bilen biri almış ve toplamış belli.
Yok yok benden aldınız Taksim' de tekrar güle güle kullanın. 🙂

Geri