doktordan emsalsiz mi?
doktordan emsalsiz mi?
Doktordan olduğunu nasıl anladınız sayın dinleyen ? Doktor çok iyi bakmış bu arada..doktordan emsalsiz mi?
Cünkü bu kadar iyi ancak bir doktor bakabilir. Uzmanligi bile belli oluyor ama söylemem.Doktordan olduğunu nasıl anladınız sayın dinleyen ? Doktor çok iyi bakmış bu arada..
üff fişmınlı e2
süper gitarlar AAAAAAA
2015 9 Ekimde ikinci el olarak aldım. Sonradan ince kasa 4 knob VB sarı siteye gelmedi hiç. İyi ki almışım. Oğlum oldu ona dedim ki bu gitar senindir. Henüz 4 yaşında olduğu için idrak edemiyor ama büyüdüğünde nasıl bir manevi emanete sahip olduğunu anlayacaktır 🙂 Tam 10 yıldır benimle. 2008 fabrikadan çıkış. Çok aksi bir durum olmadıkça ömrüm boyunca benle olacak.4 knob Eclipse'im olsun 1 milyar borcum olsun... işin kötüsü 2 tane vardı sattım 🙁
1 milyonun yarisina 2 tane vereyim 🙂4 knob Eclipse'im olsun 1 milyar borcum olsun... işin kötüsü 2 tane vardı sattım 🙁
Senin satin black modeli ben dünyada arıyordum. Forumda daha detay gezsem sendekini görür kesin alırdım 😁1 milyonun yarisina 2 tane vereyim 🙂
LTD şahane, kaç yapımı acaba?
Bu benim eski gitarım değil mi Matt' in topladığı. Valla müthiş. 🙂
Sizin miydi. Benim yıllarca favorilerimde kalmış, unutmuşum. Sizin sattığınız kişiden aldım öyleyse 🙂Bu benim eski gitarım değil mi Matt' in topladığı. Valla müthiş. 🙂
Yok yok benden aldınız Taksim' de tekrar güle güle kullanın. 🙂Sizin miydi. Benim yıllarca favorilerimde kalmış, unutmuşum. Sizin sattığınız kişiden aldım öyleyse 🙂
Yıllardır zaman zaman tele almak istedim. 1-2 kez de almaya gidip, almadan çıktım. Ama bunu çok beğendim. Parçalar, hatta renk kombinasyonu falan...işi bilen biri almış ve toplamış belli.