Johny demiş ki:valla ıcımdekı tele aşkını bı surelıgıne dındırmeyı basardıgını soyleyebılırım. yanı o klasık tele karakterını yansıtabılıyo. ama işte bazen ıcımdekı metalci dısarı ckınca cıglık cıglıga gıtar calmak ıstedıgımde benı yarı yolda bıraktı 😀 yanı sert olaylara gırınce sıngle manyetıklerınde etkısıyle eksik kalıyo. aslında kopruye bı single hum takmayı dusunuyorum ama su ankı sevdıgım tele soundunu kaybetmekten korkuyorum o yuzden bı sure daha boyle gıdecek.olmadı dıger fantazılerım ıcın yenı bı gıtar gırısımlerıne baslayabılırım bunu hıc bozmadan yada o kadar param olunca şeytana uyup bunuda satıp yenı bı meksıka alabılırım 😀 ama sanırım bunu satarsam muhtemelen daha saglam bı tele almak ıcın satarım . bu tele aşkı bambaşka bişey işte 😀
jacksonke1 demiş ki:Fender dimi o amfi, tech 21 e benzettim biraz, gece biraz içtim ondan mı acaba 🙂
7kedi7eti7 demiş ki:ds-1 in üstündeki pedal ne hocam?
ehe 🙂 abicim bende hani ne gerek var derken amfi ve gitarın guzelligi hakkında sey etmiştim 🙂 neyse saygılar 🙂mevlut113 demiş ki:yanlış anlama bende kullandığım için söledim yani bilmişlikten deil🙂