İ İfrit 31 Mart 2023 #1 Yaklaşık 2 yıldır elektro gitar çalıyorum ve hala ders almaya devam ediyorum kendimi sahneye hazırlamak için düzenli prova yapabileceğim grup arıyorum
Yaklaşık 2 yıldır elektro gitar çalıyorum ve hala ders almaya devam ediyorum kendimi sahneye hazırlamak için düzenli prova yapabileceğim grup arıyorum
İ İfrit 3 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mehmet Barış C demiş ki: Ne tür çalmayı planlıyorsun? Hepsini görmek için tıklayın... aslında bir tür belirlemedim ama çoğunlukla sert çalmak hoşuma gidiyor daha öncede konu açmıştım aslında kurban tarzı hoşuma gidiyor
Mehmet Barış C demiş ki: Ne tür çalmayı planlıyorsun? Hepsini görmek için tıklayın... aslında bir tür belirlemedim ama çoğunlukla sert çalmak hoşuma gidiyor daha öncede konu açmıştım aslında kurban tarzı hoşuma gidiyor
ekinoks 23 Haziran 2023 #4 İfrit demiş ki: Yaklaşık 2 yıldır elektro gitar çalıyorum ve hala ders almaya devam ediyorum kendimi sahneye hazırlamak için düzenli prova yapabileceğim grup arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Selamlar. Grup kurmak istiyorum. Sizinle iletişime geçmeyi çok isterim. Instagram üzerinden geri dönüş yaparsanız çok sevinirim. insta: schrodingerinkedisigibiyim
İfrit demiş ki: Yaklaşık 2 yıldır elektro gitar çalıyorum ve hala ders almaya devam ediyorum kendimi sahneye hazırlamak için düzenli prova yapabileceğim grup arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Selamlar. Grup kurmak istiyorum. Sizinle iletişime geçmeyi çok isterim. Instagram üzerinden geri dönüş yaparsanız çok sevinirim. insta: schrodingerinkedisigibiyim