Kokorico 28 Ocak 2021 #1 Herkese selamlar bu gitarı arıyorum modelini falan hiç bilmiyorum, acaba kimsede bu gitardan var mıdır ?
Herkese selamlar bu gitarı arıyorum modelini falan hiç bilmiyorum, acaba kimsede bu gitardan var mıdır ?
bastardbullet 28 Ocak 2021 #2 Gövde tasarımının orijinal markaya ait modeli ve yukarıdakine en yakın versiyonu için; Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz. www.sahibinden.com
Gövde tasarımının orijinal markaya ait modeli ve yukarıdakine en yakın versiyonu için; Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz. www.sahibinden.com
Kokorico 28 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 bastardbullet demiş ki: Gövde tasarımının orijinal markaya ait modeli ve yukarıdakine en yakın versiyonu için; Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz. www.sahibinden.com Hepsini görmek için tıklayın... Sağ ol hocam ben tam aynı gitarı arıyorum
bastardbullet demiş ki: Gövde tasarımının orijinal markaya ait modeli ve yukarıdakine en yakın versiyonu için; Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz. www.sahibinden.com Hepsini görmek için tıklayın... Sağ ol hocam ben tam aynı gitarı arıyorum
S seliini 21 Şubat 2022 #4 Kokorico demiş ki: Herkese selamlar bu gitarı arıyorum modelini falan hiç bilmiyorum, acaba kimsede bu gitardan var mıdır ? Hepsini görmek için tıklayın... ben de bu modelden var aynısı, hâlâ arıyorsanız eğer verebilirim
Kokorico demiş ki: Herkese selamlar bu gitarı arıyorum modelini falan hiç bilmiyorum, acaba kimsede bu gitardan var mıdır ? Hepsini görmek için tıklayın... ben de bu modelden var aynısı, hâlâ arıyorsanız eğer verebilirim
Kokorico 21 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 seliini demiş ki: ben de bu modelden var aynısı, hâlâ arıyorsanız eğer verebilirim Hepsini görmek için tıklayın... Selin hanım instagtam hesabımı yazıyorum ulaşabilirseniz sevinirim @korhankoc
seliini demiş ki: ben de bu modelden var aynısı, hâlâ arıyorsanız eğer verebilirim Hepsini görmek için tıklayın... Selin hanım instagtam hesabımı yazıyorum ulaşabilirseniz sevinirim @korhankoc
S seliini 22 Şubat 2022 #6 Kokorico demiş ki: Selin hanım instagtam hesabımı yazıyorum ulaşabilirseniz sevinirim @korhankoc Hepsini görmek için tıklayın... deniyorum fakat Instagram'da sorun var sanırım,eğer bildirim gelmediyse burdan ulaşabilirsiniz; @ll.seliini.ll
Kokorico demiş ki: Selin hanım instagtam hesabımı yazıyorum ulaşabilirseniz sevinirim @korhankoc Hepsini görmek için tıklayın... deniyorum fakat Instagram'da sorun var sanırım,eğer bildirim gelmediyse burdan ulaşabilirsiniz; @ll.seliini.ll
Kemal 16 Aralık 2023 #7 Kokorico demiş ki: Herkese selamlar bu gitarı arıyorum modelini falan hiç bilmiyorum, acaba kimsede bu gitardan var mıdır ? Hepsini görmek için tıklayın...
Kokorico demiş ki: Herkese selamlar bu gitarı arıyorum modelini falan hiç bilmiyorum, acaba kimsede bu gitardan var mıdır ? Hepsini görmek için tıklayın...
Kemal 16 Aralık 2023 #9 Kokorico demiş ki: Herkese selamlar bu gitarı arıyorum modelini falan hiç bilmiyorum, acaba kimsede bu gitardan var mıdır ? Hepsini görmek için tıklayın... Amerikan Fender metal müzik için üretmiş. Manyetikler çok iyi. On yıl önce alınmıştır. Evde duran iyi durumdadır.
Kokorico demiş ki: Herkese selamlar bu gitarı arıyorum modelini falan hiç bilmiyorum, acaba kimsede bu gitardan var mıdır ? Hepsini görmek için tıklayın... Amerikan Fender metal müzik için üretmiş. Manyetikler çok iyi. On yıl önce alınmıştır. Evde duran iyi durumdadır.