buraks demiş ki:Caner abi bni belki zor hatırlarsın ama Studio ruin de ilk kaydımızı yapmıştık. Çok heyecanlıydık sen içeri geldin sakin olun gençler dedin brakın herşey yolunda gdecek demiştn ve biz amatör de olsa kendi çapımızda güzel bir hücum kayıt yapmıştık.Hatta çıkışta bze olm Cruel End (bzm beste) i bna yollayın bi ara sıkı beste olmuş demiştn ama türkçe yapsanız daha ii olur demiştn. Biz pokerhead grubunun vokal ve gtaristinin sıkı dostlarıyız hatta bze ilk o gün YOL ' u dinletmiştn bzd vay anasını bzde çalışıp böle bi kayt yaptıralım lan diyip gaza gelmiştk. Senin yazılarını Pokerhead in forumunda grünce Caner abimize bi selam vermeden olmaz dedim.
Biziz de çıkacaksınız galiba. sizin canlı performansınızı grmek isteriz BackStage olarak tüm grup kanal kayıtlarınızı da dinlemek isteriz. Bu arada eşşeklik ettik sana o istediin bestemizi yollamadık Affet Caner abi en kısa zamanda grüşmek dileiyle
akinu demiş ki:Caner sen GT6yı satmıyo muydun yau? 😀
SurguN demiş ki:akinu demiş ki:Caner sen GT6yı satmıyo muydun yau? 😀
K7 ile TAKAS ederim.... İstersen 8)
jasminto demiş ki:yahu ben de bişi anlamadım 8O 😀 başarılar diliyecektim pazar günü için... sanırım diledim... diledim di mi... evet evet... karıştı valla kafa 😀
guntouch demiş ki:biz salı geldik sizde pazar gelin 🙂
akinu demiş ki:Eee maça sayılı günler kala taktik antrenmanlarına başladınız mı?