Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bugun başlamış olduğum gövde düzenleme işleminde neler önemlidir ; gitarı komple zıpmparaladıktan sonra ne yapılması gerekir yardımcı olursanız sevinirim :=)
Hakikaten ha sen bana yolla bunu amfiyle, benim sapla deneyeyim bir, olmazsa tamamen cilasını söker yollarım uğraşmamış olursun. Elimde zımpara makinesi var 🙂
Hiç uğraşma. Git bi mobilyacıya, virblato ile üzerinden 3 kez geçsin gözlerine inanamayacaksın. 1 dk de gövdeni alıp gidersin. Hatta üzzerine de vernik attırırsın. toplam maliyeti enfazla 5 tl. Alacağın zımparalar bile 5 tl yi geçecektir ve harcadığın emek günler parmaklarında zımpara işlemi sırasında oluşacak tomurcuklar vsvs... hiç değmez.
Ben 5 cm lik bölgeyi elimle yarım saatte yapmıştım ve sonuçtan hiç memnun kalmamıştım. Sonra virblato ile kazıttım. sonuç mu
Ton barnaklarda! Barnaklar acımadan, derisi kayış gibi olmadan ton tutmaz!! "Acı yok! Acı yok! Edriyıın" diye bağırmadan, emek harcamadan olmaz!!! 😀
Şaka bir yana hoş olmuş!👍