Arkadaşlar ben gül ağacı klavye temizliğini yapayım diyorum artık.
Milyon ürün var polish, limon yağı, fretboard temizleyici.
Herhalde limon yağı yeterli olur diye düşünüyorum dedim. Silicem gidicek sonuçta fazla kasıntı gibi geldi bazı ürünler sadece insanların parasını harcaması için gibi. Özellikle;
www.do-re.com.tr
Yani bu bildiğimiz gözlük bezi bedava veriyorlardı bana bunu gözlük mağazasında.
Ya da ben fazla cahilim, bu "5400" zımpara gibi bezleri de ayırıyor ise bilemedim. Açıklama göremedim.
Limon yağı ise dunlop var aynı şekilde ama aktardan aldığım ile arasında ne kadar fark vardır acaba ..
Hatta çalıştığım yerin yemekhanesinde salatalık bölümünden şişeme yağ koyup eve götürsem diyorum ama limon yağı ise.
Bir de zaten fretboard cilalı değil mi ?
Yani yağın olayı ne tam olarak bilemedim.
Kafamda milyon tane soru var.
Teşekkürler.
Milyon ürün var polish, limon yağı, fretboard temizleyici.
Herhalde limon yağı yeterli olur diye düşünüyorum dedim. Silicem gidicek sonuçta fazla kasıntı gibi geldi bazı ürünler sadece insanların parasını harcaması için gibi. Özellikle;
Jim Dunlop 5400 Gitar Temizleme Bezi | doremusic
Jim Dunlop 5400 Gitar Temizleme Bezi En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
Ya da ben fazla cahilim, bu "5400" zımpara gibi bezleri de ayırıyor ise bilemedim. Açıklama göremedim.
Limon yağı ise dunlop var aynı şekilde ama aktardan aldığım ile arasında ne kadar fark vardır acaba ..
Hatta çalıştığım yerin yemekhanesinde salatalık bölümünden şişeme yağ koyup eve götürsem diyorum ama limon yağı ise.
Bir de zaten fretboard cilalı değil mi ?
Yani yağın olayı ne tam olarak bilemedim.
Kafamda milyon tane soru var.
Teşekkürler.
Son düzenleme: