Sen yeterki alınma canım arkadaşım Avil 8) Yaklaşık 1 saat önce sana kimse cvp vermemişken cvp yazacaktım sırf üzülmeyesin diye inan ama elektrikler gitti arkasından da işim çıktı geldim ki biri içsesimi duymuş 😛 (Zuzummm)
Sevgili Avil'e kesinlikle katılıyorum, beste insanı bulunduğu ruhtan alıp sanki başka ruha aktarıyor... Bunu, inanmazsınız tüm ciddiyetimle belirtiyorum... Sanki benlik farklı bir boyuta taşınıyor.O anki ruh halin ne olursa olsun, farklı bir boyuta taşınıyomuşsun gibi ne bileyim ayol ifade edemiyorum.Belki de tam olarak böyle bişi olsa gerek yaşatmış olduğu 'şey'...'Neden' dedirtti bana bile ... :idea:
Bi kere parçanın çıplak halinde bile bir tad olmalı, herkesin yakalayabileceği... Yüreklerinize, ellerinize, ağzınıza sağlık canlarım... Yolunuz her daim açık olsun... Sağlam ve güçlü adımlarla daha nice organizasyonlarda sizleri görmek ümidi ile... O güzel yüzlerinizden mutluluk eksik olmasın... NEDEN???? Çünkü siz bunları tertemiz kalplerinizle çoktaaaan hak ettiniz... :idea: :idea: :idea: