Sorunsuz bol eğlenceli bir gece olsun 25 aralık pazartesi... her gurubun dinleyicisi bol olsun.. Hepinize kolay gelsin...Orda görüşmek üzere...
Saolun teşekürler 😀 umarım ortam güsel olur bisde coşarız😀ameledavulcu demiş ki:Sorunsuz bol eğlenceli bir gece olsun 25 aralık pazartesi... her gurubun dinleyicisi bol olsun.. Hepinize kolay gelsin...Orda görüşmek üzere...
HEM 23 aralık CUMARTESİ, Hemde 25 aralık pazartesi düzenlenen konserlerde ayrı ayrı başarılar diliyorum😉
Sadece 25 aralıkta düzenlenen de değil :twisted: ikisinide dağıtın bakalım
Organizer demiş ki:25'i İçinde Üzüldüm Açıkçası Hem Melek Rock Bar Hemde Çıkacak Olan Grupların Çıkamaması İyi Olmamış... Umuyorum Kötü Bir Dialog Geçmemiştir... Kendinize İyi Bakın Arada Olur Böyle Aksaklıklar...
bruja demiş ki:konser oldu çok da güzel oldu 😀 grip e çok teşekkürler katılımı için en kısa zamanda tekrar aynı sahneyi paylaşırız 😉 orginazer a katılmıorum bütünlük konusunda bence gayet güzel bi grup ben tabiki en çok vokale dikkat ettim 😀 çok temiz ve kaliteli bi sesi var ....tebrikler
Bencede ama iyiydik yinedemadbry demiş ki:okuduğum kadarıyla boş bar olayı yaşamızsınız🙂
olsun sağlık olsun önemil olan muzik yapmak ve muzik ruhunu dışarıya yansıtmak gördümki zaten sizi izleyen azda olsa kesimin hepsi sizi beğenmiş. başarılarınız devamı dilerim...
bu arada boş sahneye çalmak bizimde başımıza gelmişti. bence insana çok şey öğreten sahnede ne olursa olsun suratının asılmasını engellemeyi öğreten bir unsur.