wampir demiş ki:bence süper bi giriş yaptılar bu albüm camiasına.albüm gerçekten süper.sözler olsun müzik olsun tam oturmuş yerine.gripine başarılar diliyorum.hep böle kalsınlar 😀
+10
wampir demiş ki:bence süper bi giriş yaptılar bu albüm camiasına.albüm gerçekten süper.sözler olsun müzik olsun tam oturmuş yerine.gripine başarılar diliyorum.hep böle kalsınlar 😀
mad demiş ki:ikinci albumden çok umutluyum. biras erken oldu bu konuşma sanırım ama neyse...
Irniel demiş ki:güzel olmuş albüm.itufestte de dinlemiştim.yanlış mı hatırlıyorum hysteria çalmış mıydınız?kesin yanlış hatırlıyorum.
eveet muse hysteria çaldılar..........ben iki konserde dee dinlediim hysteria coverını elemanlardaan............çook güzel olmuuş............duyurulur.........beyaz_yalanlar demiş ki:Irniel demiş ki:güzel olmuş albüm.itufestte de dinlemiştim.yanlış mı hatırlıyorum hysteria çalmış mıydınız?kesin yanlış hatırlıyorum.
o konserde ne çaldılar bilmem ama muse çaldıklarını biliom yane.. normaldir 😉
muse dan dinlemek en iyisi.ben pek begenmemiştim.rob_zombie demiş ki:eveet muse hysteria çaldılar..........ben iki konserde dee dinlediim hysteria coverını elemanlardaan............çook güzel olmuuş............duyurulur.........beyaz_yalanlar demiş ki:Irniel demiş ki:güzel olmuş albüm.itufestte de dinlemiştim.yanlış mı hatırlıyorum hysteria çalmış mıydınız?kesin yanlış hatırlıyorum.
Irniel demiş ki:muse dan dinlemek en iyisi.ben pek begenmemiştim.rob_zombie demiş ki:eveet muse hysteria çaldılar..........ben iki konserde dee dinlediim hysteria coverını elemanlardaan............çook güzel olmuuş............duyurulur.........beyaz_yalanlar demiş ki:Irniel demiş ki:güzel olmuş albüm.itufestte de dinlemiştim.yanlış mı hatırlıyorum hysteria çalmış mıydınız?kesin yanlış hatırlıyorum.