J
_-_jaSmine_-_
Şarkıları gayet güzell, başarılarının devamlarını dilerim..
gurultu_27 demiş ki:yarın saat 20:00 de popstar alaturka da canlı performans sergileyecek olan grup :roll: 😀
zapin demiş ki:yuh artık :?
zapin demiş ki:gurultu_27 demiş ki:yarın saat 20:00 de popstar alaturka da canlı performans sergileyecek olan grup :roll: 😀
yuh artık :?
inanılmaz olmuş!!tvden izlemedim bilmiyodum ama şu kısa videoda bile çok gzl olduğu anlaşılıyo.tebrikler 😀nicegirl_fb demiş ki:arkadaşlar dün akşam izleyemeyenler için gripin dalgalandım da duruldum
http://www.youtube.com/watch?v=wgxcMcwY2ys
birolnamoğlu demiş ki:zapin demiş ki:gurultu_27 demiş ki:yarın saat 20:00 de popstar alaturka da canlı performans sergileyecek olan grup :roll: 😀
yuh artık :?
Öncelikle herkese sevgiler..
Albüm,turne,iş,okul derken Turkrock forumunu çok fazla takip edemedik .
Geç olmuş olsa da albüm ile ilgili olumlu,olumsuz tüm eleştirileriniz için teşekkür ederiz.
Bu akşamki mevzuya gelirsek daha önce hiç denemediğimiz bir şeyi deneyeceğiz.Sevenler bilecektir ki televizyon programları ile aramız iyi değildir.Aslında her şey Altın Kelebek ödül töreninde Emel Sayın'ın teşekkür konuşmasında '' Yeni nesil Türk sanat müziğine ilgi duymuyor,ilgi azalıyor ' yorumu üzerine Osman Tan'ın teklifi üzerine gerçekleşti.Türk sanat müziği kültürümüzün en zengin müziği ve her ne kadar TV programlarına fazla katılmıyor olsak ver Türk sanat müziği tarzımızın çok dışında olsa dahi elimizden geleni yapmaya çalışacağımızı söyleyerek ve biraz da çekinerek bu teklifi kabul ettik.Bakalım nasıl bir şey ortaya çıkacak.Umarım hoş bir şey olur ve umarım çorbada biraz da olsa tuzumuz olur..
Saglıcakla kalasınız..