yener demiş ki:pitisss demiş ki:yanılmıyorsam bu prfsyönel olrak yaptıkları alk albm
buna rağmen çok başarılılar!
evet ilk albüm olarak bakarsak başarılılar ama ben inanıyorumki daha iyi işler yapabilecek potansiyelde bir grup.
"üç" sıkmıyor... 😀Js demiş ki:tekrar covera dönmüşler gibi görünüyor, süper coverlar eklemişler ve bu adamlar şarkıları birleştirme işini çok iyi yapıyorlar
ama kendi şarkılarının slow olanları çok sıkıyor
madden_da_third demiş ki:"üç" sıkmıyor... 😀Js demiş ki:tekrar covera dönmüşler gibi görünüyor, süper coverlar eklemişler ve bu adamlar şarkıları birleştirme işini çok iyi yapıyorlar
hani rüzgardı??yener demiş ki:madden_da_third demiş ki:"üç" sıkmıyor... 😀Js demiş ki:tekrar covera dönmüşler gibi görünüyor, süper coverlar eklemişler ve bu adamlar şarkıları birleştirme işini çok iyi yapıyorlar
bana kalırsa albümün en iyisi parçası üç
madden_da_third demiş ki:hani rüzgardı??yener demiş ki:madden_da_third demiş ki:"üç" sıkmıyor... 😀Js demiş ki:tekrar covera dönmüşler gibi görünüyor, süper coverlar eklemişler ve bu adamlar şarkıları birleştirme işini çok iyi yapıyorlar
kutlarım... doğru yolu buldun yani...yener demiş ki:madden_da_third demiş ki:hani rüzgardı??yener demiş ki:madden_da_third demiş ki:"üç" sıkmıyor... 😀Js demiş ki:tekrar covera dönmüşler gibi görünüyor, süper coverlar eklemişler ve bu adamlar şarkıları birleştirme işini çok iyi yapıyorlar
iyice dinledikten sonra karar değiştirdim,birolla birlikte deniz güzel yorumlamış ve son günler de devamlı üç dinliyorum.
madden_da_third demiş ki:kutlarım... doğru yolu buldun yani...yener demiş ki:madden_da_third demiş ki:hani rüzgardı??yener demiş ki:madden_da_third demiş ki:"üç" sıkmıyor... 😀Js demiş ki:tekrar covera dönmüşler gibi görünüyor, süper coverlar eklemişler ve bu adamlar şarkıları birleştirme işini çok iyi yapıyorlar
iyice dinledikten sonra karar değiştirdim,birolla birlikte deniz güzel yorumlamış ve son günler de devamlı üç dinliyorum.
bırakma zaten... o da çok güzel şarkı... ama en güzel bence yine de üç...yener demiş ki:rüzgarı da bırakmış değilim 😉madden_da_third demiş ki:kutlarım... doğru yolu buldun yani...yener demiş ki:madden_da_third demiş ki:hani rüzgardı??yener demiş ki:madden_da_third demiş ki:"üç" sıkmıyor... 😀Js demiş ki:tekrar covera dönmüşler gibi görünüyor, süper coverlar eklemişler ve bu adamlar şarkıları birleştirme işini çok iyi yapıyorlar