herkese merhaba rica etsem bana ufak bir konuda yardımcı olabilirmisiniz?
problemim şu , cakewalk VTS 4 adapter ile groove agent'ı tanıttım hatta
C
😛rogram files / VST plug-ins içindeki Groove Agent dosyasını (433mb)
C
😛rogram files / cakewalk içindeki VST plug-ins dosyasına kopyaladım
Sonar 5 producer edition programımı açtım
New project - normal 'i seçtim sonra açılan menüye ADD MIDI TRACK
dedim ondan sonra SYNTH RACK kısmından GROOVE AGENT 2'yi seçip açınca aşşağıdaki resimdeki gibi bir görüntü çıktı
🙂
http://img64.imageshack.us/my.php?image=buneeeee0mk.jpg
Sağ alttaki Groove Agent paneline iki kere tıklayınca Groove Agent'ın kendi menüsü çıkmıyor sorun nedir acaba? Sonar 5'i ilk yüklediğim zaman şansına bunu yapmıştım o zaman Menüsü gözükebiliyordu.
Şimdi Groove Agent yazısına iki kere tıklayınca açılmıyor
🙁 Forumlardan gördüğüm kadarıyla o menü açılınca Davul isimlerinin sağ tarafındaki numaralara basıp Sonar 5 e aktarabiliyormuşum sanırım istediğim sesi? (kick,snare vb..)
Ben yamaha PSR-48 org u midi çıkışıyla bilgisayara bağlamaya çalışıyordum midi çıkışlı ses kartı aldım (C-Media Wave) ama Cubase,Reason,Fruity Loops,Sonar'da çalıştıramadım daha doğrusu sinyali aldıramadım.
Sonar'da Raltek AC97 Audio ve
C-Media Wave Device seçme hakkım oluyor bazen çakışıyorlar bilgisayar restart oluyor ama bu çok ender oluyor.Bir sorunda şu mesela Cubase'de add midi track'ı seçip Guitar pro'da hazırladığım Midi'yi aktarınca Cubase'de çalıyor şarkı ama mesela Davul ritminin üstüne Groove Agent yükledim mesela o zaman bilgisayarın arkasındaki Realtek AC 97 Audio girişindeki ses kablosunu çıkarıp alt kısımdaki C-Media Wave ses girişine takınca Groove Agent VST'si yüklenmiş midi davulu o zaman dinliyebiliyorum bu problemi nasıl halledebilirim acaba?
son sorumsa
🙂 cubase,sonar,reason,fruity loops programlarını aynı anda öğrenmeye çalışıyorum ilk başta bir tane programamı adapte olmalıyım? mantıkları çok farklı değil sanırım.(özellikle cubase & sonar)
Hepinize müzik hayatında başarılar dilerim iyi günler.