B Baturşulumakarna 29 Nisan 2023 #1 Vokal ve gitarist olarak 2 kişiyiz bu işi gerçekten yapmak isteyen,provalara gelecek insanlar arıyoruz.
Vokal ve gitarist olarak 2 kişiyiz bu işi gerçekten yapmak isteyen,provalara gelecek insanlar arıyoruz.
Ö Ö.M 1 Mayıs 2023 #4 Merhaba kadın vokalim, kendi grubumdan ayrıldım yeni bir grup bakıyorum. Türkçe pop, RnB tarzında söylüyorum
Merhaba kadın vokalim, kendi grubumdan ayrıldım yeni bir grup bakıyorum. Türkçe pop, RnB tarzında söylüyorum
kurtulusguler 3 Temmuz 2023 #11 Baturşulumakarna demiş ki: Vokal ve gitarist olarak 2 kişiyiz bu işi gerçekten yapmak isteyen,provalara gelecek insanlar arıyoruz. Hepsini görmek için tıklayın... Dostum solistim ve gitaristim 05412575506 ulaşım saglayabilirsin
Baturşulumakarna demiş ki: Vokal ve gitarist olarak 2 kişiyiz bu işi gerçekten yapmak isteyen,provalara gelecek insanlar arıyoruz. Hepsini görmek için tıklayın... Dostum solistim ve gitaristim 05412575506 ulaşım saglayabilirsin
Lincoln 4 Temmuz 2023 #12 Merhaba davul vokal ritm gitar için haberleşebiliriz ihtiyaç sürüyorsa 5541413377
GİTARtık 21 Temmuz 2023 #13 Selamlar konservatuvar mezunu gitaristim. İlan güncelse sizlerle tanışmak isterim.