Selamlar, vokalistim. 15 yaşındayım, seneye 16 olacağım. Yaklaşık sesimde sanki bir şeyler gördüğümden itibaren (1 yıl) şarkı söylüyorum ve tekniğimi geliştirmeye çalışıyorum. Hala hazır olmadığımı biliyorum ama sevdiğim işi yapmak istiyorum. Tizlerdeki kontrolümü eskiden olduğundan çok çok daha fazla geliştirdim, sesimi kirleterek şarkı söyleyebilirim, rahat fry scream atabilirim, gerekirse clean şarkılarda söyleyebilirim, ya da sert metal şarkılarıda söyleyebilirim... tarz söyleme konusunda sıkıntım yok. Repertuar konusunda biraz sıkıntılarım var ancak zamanla çözebileceğimi düşünüyorum...
ve evet linkin park hayranıyım :/
ilerde kendi grubumu kurup, kendi şarkılarımı yapmayı çok isterim, kafamızın uyuştuğu bir ekiple... özellikle hem türkiyede, hem yurt dışında herkese hitap eden bir grup olmamız için aklımda bugün beğenilen, modern şarkılarla eski tip grunge gibi türleri harmanladığımız bir tarzda şarkılar yapabiliriz... ama şu an bunlar uzun hikaye.
en çok sevdiğim tarzları başlıkta belirttim. İlgilenen olursa İnstagram; ivebecomesonuumb
ve evet linkin park hayranıyım :/
ilerde kendi grubumu kurup, kendi şarkılarımı yapmayı çok isterim, kafamızın uyuştuğu bir ekiple... özellikle hem türkiyede, hem yurt dışında herkese hitap eden bir grup olmamız için aklımda bugün beğenilen, modern şarkılarla eski tip grunge gibi türleri harmanladığımız bir tarzda şarkılar yapabiliriz... ama şu an bunlar uzun hikaye.
en çok sevdiğim tarzları başlıkta belirttim. İlgilenen olursa İnstagram; ivebecomesonuumb
Son düzenleme: