Ankara Grup arıyom

• Konuyu açan Konuyu açan ...
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

...

..............
Hobi amaçlı (!) hafta sonları birlikte çalabileceğimiz bir grup arıyorum. Ankara'da oluyorum hafta sonları, vokalim. Gitar da çalabiliyorum (hayır çalamıyorsun) ama gitarım yok. Eski parçaları seviyorum genel olarak Türkçe rap dışında her şeyi dinliyorum fakat gelip Duman falan çalmayacağız arkdşlar lütfen. Dinlenme çokluğuna göre parça seçmicez.

gitar çalarım free kendim hemde eğitim aldım şan eğitimide aldım biraz rock blues metal alternative alt kült çoğu şeyi dinlerim çalmaya çalışırım demek istediğn şeyi anlıyorum herkesin çaldığı şeyleri çalmak banada uymuyor discord mentor marla kod 9094

Hobi amaçlı (!) hafta sonları birlikte çalabileceğimiz bir grup arıyorum. Ankara'da oluyorum hafta sonları, vokalim. Gitar da çalabiliyorum (hayır çalamıyorsun) ama gitarım yok. Eski parçaları seviyorum genel olarak Türkçe rap dışında her şeyi dinliyorum fakat gelip Duman falan çalmayacağız arkdşlar lütfen. Dinlenme çokluğuna göre parça seçmicez.
Bende bi grup kurmak istiyorum akustik gitar çalıyorum ve şarkıda söylüyorum insta vesaire bi iletişim bilgisi bırakabilirsen sevinirim başkalarıyla birlikte çalıp söylemek istiyorum daha kimse yok grupta ama başkalarınıda davet edeceğim

Geri