İzmir Grup arıyorum amatör gitaristim

Merhaba, amatör gitaristim beraber müzik yapabileceğim amatör bir grup arıyorum her tür müzik olur, yeter ki hep birlikte öğrenelim ve eğlenelim, sürekli solo takıldığım için grupla çalma tecrübem sınırlı bu yönümü geliştirmek istiyorum aynı zamanda teori/doğaçlama vs bu tarz şeyleri de ilerletmek istiyorum, bu nedenle grup arıyorum, grup kurmak isteyen de yazabilir, temel iki şart var:
1. 22 yaşından büyük olunması,
2. 3-5 yıllık enstrüman deneyimi,
temel amaç deneyim kazanmak, bunun yanında öğrenmek ve eğlenmek.

sokak müziğinden önce odaklanmam gereken bazı şeyler var yukarıda yazdığım şekilde, yine de teklifiniz için teşekkür ederim

‼️yeni konu açmak yerine buraya yazıyorum:

arkadaşlar anladığım kadarıyla çoğunuz malmsteen, bach, chopin, beethoven seviyesindesiniz ve ona göre müzisyen arıyorsunuz ve milyonlarca takipçiniz sabırsızlıkla eserlerinizi bekliyor, yapacağınız "şaheserler" kulağıma uzaktan uzaktan geliyor şimdiden, benim aradığım kişiler bu söylediğim grubun dışındaki insanlar, kendini aynada küçülten alçakgönüllü insanlar, direkt mesajla ya da bu posttan ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
‼️yeni konu açmak yerine buraya yazıyorum:

arkadaşlar anladığım kadarıyla çoğunuz malmsteen, bach, chopin, beethoven seviyesindesiniz ve ona göre müzisyen arıyorsunuz ve milyonlarca takipçiniz sabırsızlıkla eserlerinizi bekliyor, yapacağınız "şaheserler" kulağıma uzaktan uzaktan geliyor şimdiden, benim aradığım kişiler bu söylediğim grubun dışındaki insanlar, kendini aynada küçülten alçakgönüllü insanlar, direkt mesajla ya da bu posttan ulaşabilirsiniz.
@halo_on_fire1

16 yasindayim, sahne hedefli classic rock/hard rock grubu kuruyorum. tek gitar dusunuyorum ancak baska enstruman dusunurseniz veya arayan tanidiginiz var ise yazabilirsiniz...

instagram: utku.ozturkoglu

Merhaba, amatör gitaristim beraber müzik yapabileceğim amatör bir grup arıyorum her tür müzik olur, yeter ki hep birlikte öğrenelim ve eğlenelim, sürekli solo takıldığım için grupla çalma tecrübem sınırlı bu yönümü geliştirmek istiyorum aynı zamanda teori/doğaçlama vs bu tarz şeyleri de ilerletmek istiyorum, bu nedenle grup arıyorum, grup kurmak isteyen de yazabilir, temel iki şart var:
1. 22 yaşından büyük olunması,
2. 3-5 yıllık enstrüman deneyimi,
temel amaç deneyim kazanmak, bunun yanında öğrenmek ve eğlenmek.
Selamlar,
Karşıyaka'dayım ve amatör olarak elektro gitar çalıyorum. ilgilenirsen konuşabiliriz.

Geri