Flow 4 Ağustos 2023 #1 Selam istanbul içi metal rock grubu arıyorum, fly scream, brutal yapabiliyorum ve orta derece mix bilgisine sahibim. İlgilenenler yazabilir
Selam istanbul içi metal rock grubu arıyorum, fly scream, brutal yapabiliyorum ve orta derece mix bilgisine sahibim. İlgilenenler yazabilir
alobel 4 Ağustos 2023 #2 selamlar dostum bir grubumuz var 2 yıldır elektro gitar çalıyorum tek eksiğimiz vokalist türkçe grunge/rock yapmayı planlıyoruz ilgilenirsen @hepnizmq
selamlar dostum bir grubumuz var 2 yıldır elektro gitar çalıyorum tek eksiğimiz vokalist türkçe grunge/rock yapmayı planlıyoruz ilgilenirsen @hepnizmq
A aydin_islier 6 Ağustos 2023 #4 varulfsfuneral demiş ki: Selam istanbul içi metal rock grubu arıyorum, fly scream, brutal yapabiliyorum ve orta derece mix bilgisine sahibim. İlgilenenler yazabilir Hepsini görmek için tıklayın... Selam. Hazır grubumuz var. Ingilizce turkce rock parcalar caliyoruz. Acil afaptw olabilecek vokal aroyoruz.
varulfsfuneral demiş ki: Selam istanbul içi metal rock grubu arıyorum, fly scream, brutal yapabiliyorum ve orta derece mix bilgisine sahibim. İlgilenenler yazabilir Hepsini görmek için tıklayın... Selam. Hazır grubumuz var. Ingilizce turkce rock parcalar caliyoruz. Acil afaptw olabilecek vokal aroyoruz.