A azra 18 Şubat 2022 #1 kadın vokalim ve elektro gitar çalıyorum yabancı şarkı yazıp söylüyorum metal ve rock seviyorum
Denizdosar 22 Şubat 2022 #3 azra demiş ki: kadın vokalim ve elektro gitar çalıyorum yabancı şarkı yazıp söylüyorum metal ve rock seviyorum Hepsini görmek için tıklayın... Anadolu yakası lead gitar 5 yıldır elektro çalıyorum iletişim için isntagram:denizdosar
azra demiş ki: kadın vokalim ve elektro gitar çalıyorum yabancı şarkı yazıp söylüyorum metal ve rock seviyorum Hepsini görmek için tıklayın... Anadolu yakası lead gitar 5 yıldır elektro çalıyorum iletişim için isntagram:denizdosar
A azra 26 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 dumanlananadam demiş ki: Selamlar,iletişim bilgilerini yazarmısın ? Hepsini görmek için tıklayın... @ayseeazraa insta
dumanlananadam demiş ki: Selamlar,iletişim bilgilerini yazarmısın ? Hepsini görmek için tıklayın... @ayseeazraa insta
A azra 26 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Denizdosar demiş ki: Anadolu yakası lead gitar 5 yıldır elektro çalıyorum iletişim için isntagram:denizdosar Hepsini görmek için tıklayın... @ayseeazraa instagram
Denizdosar demiş ki: Anadolu yakası lead gitar 5 yıldır elektro çalıyorum iletişim için isntagram:denizdosar Hepsini görmek için tıklayın... @ayseeazraa instagram
Denizdosar 11 Mart 2022 #7 enhax demiş ki: merhaba yaş kaçtır acaba 18 veya altı ise grubumuza davetlisiniz Hepsini görmek için tıklayın... 19 yaşındayım
enhax demiş ki: merhaba yaş kaçtır acaba 18 veya altı ise grubumuza davetlisiniz Hepsini görmek için tıklayın... 19 yaşındayım