Ardaguntr 18 Haziran 2023 #1 1.5 yıldır elektro gitar çalıyorum 15-20 yaş araliginda bir grup ariyirum ilgilenen yazarsa sevinirim
1.5 yıldır elektro gitar çalıyorum 15-20 yaş araliginda bir grup ariyirum ilgilenen yazarsa sevinirim
A alobel 30 Haziran 2023 #2 merhaba grup aradığınızı duydum bir grup kurmayı düşünüyorum istediğiniz türleri yapabiliriz.
Ahmetocaster 30 Haziran 2023 #3 alobel demiş ki: merhaba grup aradığınızı duydum bir grup kurmayı düşünüyorum istediğiniz türleri yapabiliriz. Hepsini görmek için tıklayın... Hocam eğer uyarsa bende katılırım 3 senedir elektro gitar calıyorum
alobel demiş ki: merhaba grup aradığınızı duydum bir grup kurmayı düşünüyorum istediğiniz türleri yapabiliriz. Hepsini görmek için tıklayın... Hocam eğer uyarsa bende katılırım 3 senedir elektro gitar calıyorum
A alobel 30 Haziran 2023 #4 olur. fakat hepimizin ortak gidebileceği bir stüdyo bulmamız lazım.ayrıca aynı tür şarkılar çalıyor muyuz?
olur. fakat hepimizin ortak gidebileceği bir stüdyo bulmamız lazım.ayrıca aynı tür şarkılar çalıyor muyuz?
M MetehannBulutt 5 Temmuz 2023 #5 alobel demiş ki: olur. fakat hepimizin ortak gidebileceği bir stüdyo bulmamız lazım.ayrıca aynı tür şarkılar çalıyor muyuz? Hepsini görmek için tıklayın... isterseniz instadan yazın bana grup için bende lead gitar vokal beste söz gibi durumlar var insta: serguzestimete
alobel demiş ki: olur. fakat hepimizin ortak gidebileceği bir stüdyo bulmamız lazım.ayrıca aynı tür şarkılar çalıyor muyuz? Hepsini görmek için tıklayın... isterseniz instadan yazın bana grup için bende lead gitar vokal beste söz gibi durumlar var insta: serguzestimete