B Brsersn 1 Şubat 2020 #1 17 yaşındayım yaklaşık 11 senedir gitarla ilgileniyorum ve heavy metal ağırlıklı müzik dinliyorum ilgilinenler mesaj gönderebilir
17 yaşındayım yaklaşık 11 senedir gitarla ilgileniyorum ve heavy metal ağırlıklı müzik dinliyorum ilgilinenler mesaj gönderebilir
V Vadim Pruzhanov 23 Ağustos 2020 #2 Black metal ile ilgilenir misin? Venom sahne grubu kurmaya çalışıyoruz, gitarist lazım.
B Brsersn 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Vadim Pruzhanov demiş ki: Black metal ile ilgilenir misin? Venom sahne grubu kurmaya çalışıyoruz, gitarist lazım. Hepsini görmek için tıklayın... Şu an aktif olarak çaldığım bir grup var
Vadim Pruzhanov demiş ki: Black metal ile ilgilenir misin? Venom sahne grubu kurmaya çalışıyoruz, gitarist lazım. Hepsini görmek için tıklayın... Şu an aktif olarak çaldığım bir grup var
V Vadim Pruzhanov 23 Ekim 2020 #4 Brsersn demiş ki: Şu an aktif olarak çaldığım bir grup var Hepsini görmek için tıklayın... ben de gitarist buldum zaten 😂🤘🏻 teşekkürler
Brsersn demiş ki: Şu an aktif olarak çaldığım bir grup var Hepsini görmek için tıklayın... ben de gitarist buldum zaten 😂🤘🏻 teşekkürler