B Bayboraer 14 Haziran 2024 #1 Grup kuracağım, daha çok metal veya rock müzikle uğraşıyorum. Gitaristim fakat vokal de yapıyorum. İnsta: @bayburaer.t
Grup kuracağım, daha çok metal veya rock müzikle uğraşıyorum. Gitaristim fakat vokal de yapıyorum. İnsta: @bayburaer.t
secrt_s0ul 31 Temmuz 2024 #2 Bayboraer demiş ki: Grup kuracağım, daha çok metal veya rock müzikle uğraşıyorum. Gitaristim fakat vokal de yapıyorum. İnsta: @bayburaer.t Hepsini görmek için tıklayın... Vokalim artı olarak kendi çapımda klavye çalıyorum artı olarak altyapıda oluşturuyorum.
Bayboraer demiş ki: Grup kuracağım, daha çok metal veya rock müzikle uğraşıyorum. Gitaristim fakat vokal de yapıyorum. İnsta: @bayburaer.t Hepsini görmek için tıklayın... Vokalim artı olarak kendi çapımda klavye çalıyorum artı olarak altyapıda oluşturuyorum.
B Bayboraer 10 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 secrt_s0ul demiş ki: Vokalim artı olarak kendi çapımda klavye çalıyorum artı olarak altyapıda oluşturuyorum. Hepsini görmek için tıklayın... instaya istek atsana ordan yazışalım
secrt_s0ul demiş ki: Vokalim artı olarak kendi çapımda klavye çalıyorum artı olarak altyapıda oluşturuyorum. Hepsini görmek için tıklayın... instaya istek atsana ordan yazışalım
secrt_s0ul 12 Ağustos 2024 #4 Bayboraer demiş ki: instaya istek atsana ordan yazışalım Hepsini görmek için tıklayın... Çıkmıyo birde kendi grubumu kurmaya karar verdim yine de teşekkürler
Bayboraer demiş ki: instaya istek atsana ordan yazışalım Hepsini görmek için tıklayın... Çıkmıyo birde kendi grubumu kurmaya karar verdim yine de teşekkürler
Emre1 25 Ekim 2024 #5 Bayboraer demiş ki: Grup kuracağım, daha çok metal veya rock müzikle uğraşıyorum. Gitaristim fakat vokal de yapıyorum. İnsta: @bayburaer.t Hepsini görmek için tıklayın... Vokalim grup arıyorum
Bayboraer demiş ki: Grup kuracağım, daha çok metal veya rock müzikle uğraşıyorum. Gitaristim fakat vokal de yapıyorum. İnsta: @bayburaer.t Hepsini görmek için tıklayın... Vokalim grup arıyorum