S stingy16 18 Kasım 2021 #1 bursadayım 2 yıldır elektro gitar çalıyorum bateri bas varsa yazabilir mi
S stingy16 25 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Brainless narcissist demiş ki: Gitar klavye prodüksiyon ve vokalde yardımcı olabilirim Hepsini görmek için tıklayın... merhaba bursa icinde neredesiniz ve yasiniz nedir
Brainless narcissist demiş ki: Gitar klavye prodüksiyon ve vokalde yardımcı olabilirim Hepsini görmek için tıklayın... merhaba bursa icinde neredesiniz ve yasiniz nedir
Brainless narcissist 29 Aralık 2021 #4 stingy16 demiş ki: merhaba bursa icinde neredesiniz ve yasiniz nedir Hepsini görmek için tıklayın... Yaş 20 osmangazideyim
stingy16 demiş ki: merhaba bursa icinde neredesiniz ve yasiniz nedir Hepsini görmek için tıklayın... Yaş 20 osmangazideyim
S stingy16 1 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Brainless narcissist demiş ki: Yaş 20 osmangazideyim Hepsini görmek için tıklayın... şuan 2 kisiyizde birimiz gitar birimiz bas ortalama duzeydeyiz yaslar 16 sorun olur mu sizin icin
Brainless narcissist demiş ki: Yaş 20 osmangazideyim Hepsini görmek için tıklayın... şuan 2 kisiyizde birimiz gitar birimiz bas ortalama duzeydeyiz yaslar 16 sorun olur mu sizin icin
Brainless narcissist 15 Nisan 2022 #7 Must demiş ki: bateri ve bas bilgim var ama ana enstürmanlarım değiller fakat ikisinde de yeterli derecede çalabiliyorum ulaşmak istersen 05387807739 Hepsini görmek için tıklayın... Kanka hangi tür çalıyorsun bateride
Must demiş ki: bateri ve bas bilgim var ama ana enstürmanlarım değiller fakat ikisinde de yeterli derecede çalabiliyorum ulaşmak istersen 05387807739 Hepsini görmek için tıklayın... Kanka hangi tür çalıyorsun bateride
S Senaaa 13 Haziran 2022 #9 Brainless narcissist demiş ki: Gitar klavye prodüksiyon ve vokalde yardımcı olabilirim Hepsini görmek için tıklayın... Bana ulaşsana . İg : senathequee
Brainless narcissist demiş ki: Gitar klavye prodüksiyon ve vokalde yardımcı olabilirim Hepsini görmek için tıklayın... Bana ulaşsana . İg : senathequee