mertay 26 Şubat 2014 #1 LP ve SG gövde tasarımlarından güzel paylaşımlar olmuştu, daha yeni ama biraz kurcaladım fena değil gibi; http://www.haloguitars.com/store/custom-guitars.html
LP ve SG gövde tasarımlarından güzel paylaşımlar olmuştu, daha yeni ama biraz kurcaladım fena değil gibi; http://www.haloguitars.com/store/custom-guitars.html
bastardbullet 26 Şubat 2014 #2 Dayanamayıp custom tool'a yımıştım hemen. Saniyeler içinde şöyle bir sonuç çıktı; Mor renk hususunda ciddi sorunlarım var. Oh teyze beybi..
Dayanamayıp custom tool'a yımıştım hemen. Saniyeler içinde şöyle bir sonuç çıktı; Mor renk hususunda ciddi sorunlarım var. Oh teyze beybi..
satan87 26 Şubat 2014 #5 brokoli demiş ki: herkes mi 7 telli çalıyor yahu 😀 Hepsini görmek için tıklayın... 26,435 üyeden 2 tanesi 7 telli tasarım yaptığına göre evet herkes 7 telli çalıyor asasdasjdafsa🤣
brokoli demiş ki: herkes mi 7 telli çalıyor yahu 😀 Hepsini görmek için tıklayın... 26,435 üyeden 2 tanesi 7 telli tasarım yaptığına göre evet herkes 7 telli çalıyor asasdasjdafsa🤣
programci_84 26 Şubat 2014 #6 brokoli demiş ki: herkes mi 7 telli çalıyor yahu 😀 Hepsini görmek için tıklayın... 7 tel candır 🙂
satan87 26 Şubat 2014 #7 programci_84 demiş ki: 7 tel candır 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... 8 tel de canan 🤣
programci_84 26 Şubat 2014 #8 satan87 demiş ki: 8 tel de canan 🤣 Hepsini görmek için tıklayın... Aynen 🙂 Aylar önce söylediğim sözü unutmamışsın 🙂
satan87 demiş ki: 8 tel de canan 🤣 Hepsini görmek için tıklayın... Aynen 🙂 Aylar önce söylediğim sözü unutmamışsın 🙂
satan87 26 Şubat 2014 #9 programci_84 demiş ki: Aynen 🙂 Aylar önce söylediğim sözü unutmamışsın 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Takipteyiz Rohat abi gözüm üstünde 🤣
programci_84 demiş ki: Aynen 🙂 Aylar önce söylediğim sözü unutmamışsın 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Takipteyiz Rohat abi gözüm üstünde 🤣
patlakkulak 28 Şubat 2014 #20 bende altın rengi donanımı bir tek ben seviyorum galiba kıroyum diye hayıflanıyordum ki bir bir artmaya başladık 😀 oh ya içim rahatladı.
bende altın rengi donanımı bir tek ben seviyorum galiba kıroyum diye hayıflanıyordum ki bir bir artmaya başladık 😀 oh ya içim rahatladı.