Guitar Rig 7 Pro için Vst Nereden Bulabilirim?

Merhaba, iyi forumlar.

Yakın zamanda elektro gitar çalmaya başladım. Gitarımı ses kartına bağlayarak Reaper üzerinden Guitar Rig 7 kullanıyorum. Programın hazır ayarlarıyla çeşitli tonlar deniyorum, ancak henüz temiz bir ses elde edemedim.

Kullanımı kolaylaştırmak için içinde hazır tonlar bulunan bir VST arıyorum. Ücretsiz olarak farklı tarzlara uygun VST indirebileceğim güvenilir siteler var mı?

Siz nasıl yapıyorsunuz? Tavsiyeleriniz benim için değerli. Şimdiden teşekkür ederim 🤟🤟

Üretici firmaların kendi sitelerinden deneme sürümlerini yükleyebilirsiniz. Presetler ekipmandan ekipmana farklı sonuç verecektir bunu unutmayın. Temiz çalmak için en büyük iş size düşüyor ama o da pratik yaparak olacaktır.

Üretici firmaların kendi sitelerinden deneme sürümlerini yükleyebilirsiniz. Presetler ekipmandan ekipmana farklı sonuç verecektir bunu unutmayın. Temiz çalmak için en büyük iş size düşüyor ama o da pratik yaparak olacaktır.
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Benim "temiz ses" derken kastettiğim, çalım hatalarından ziyade, kendi yaptığım Guitar Rig ayarlarının kulağıma hoş gelmemesi. Yani ton konusunda istediğim sonucu alamıyorum. Bu yüzden içinde hazır tonlar barındıran, farklı tarzlara uygun ücretsiz VST'ler arıyorum.
Deneme sürümlerinden ziyade, tamamen ücretsiz olarak kullanılabilen VST önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz? Aynı zamanda güvenilir indirme siteleri konusunda da tavsiyelerinize açığım.

Neural Amp Modeler | Highly-accurate free and open-source amp modeling plugin tavsiye ederim, tamamen ücretsiz, kemper gibi amfi modelleme üzerine çalışan bir uygulaması var. bu siteden de Get free Neural Amp Modeler (NAM) profiles. · TONE3000 kullanıcıların kendi amfilerini ve kabinlerini modelleyip yükledikleri dosyalara ulaşabiliyorsunuz. Araştırın youtubeda bir sürü kurulum ve demo videosu var.

Çok teşekkür ederim. İyi forumlar 🤘🤘

Geri