cihaz olarak asio4allı seçip kanalları seçiceksinJack dönüştürücü(usb) alacağım çünkü kasamda line in girişi yok. Bu şekilde pcye taksam bağlanır mı ?
Bir de ASIO4ALL v2 indirdim guitar rig de driver ve device kısımlarında çıkıyor. Kalanını ne yapmalıyım ?
Gecikme vb. Benim için çok önemli sayılmaz.Ses kartı olmadan nasıl yapacaksın? Düzgün bir sonuç vermez bence
Aynen kardeşim katılıyorum sana.Gecikme vb. Benim için çok önemli sayılmaz.
? dalga geçme miydi yoksa para yoksa bi süre böyle idare et tarzı bir şey miydiAynen kardeşim katılıyorum sana.
yani jack dönüştürücüye boşuna mı aldım ? çöp mü şimdi?Daha önceleri de yazdım. Yeni bașlayan insanlara, "kanka yazılım harika sakın amfiye para verme." diyorlar. Sonuç bu. Insanlar jacklarını bilgisayara sokmaya çalıșıyorlar.
bu hem sana hem bilgisayarına hem de dönüştürücüye göre değişir dönüştürücü eline geçince denersin kendine göre davranırsınyani jack dönüştürücüye boşuna mı aldım ? çöp mü şimdi?
Rocksmith oynayabilirsin de 2014 versiyonu satıştan kaldırıldı :/yani jack dönüştürücüye boşuna mı aldım ? çöp mü şimdi?
Yok dalga geçme değil hak veriyorum sana yapacak bir şey yok idare edene kadar kullan bakalım.? dalga geçme miydi yoksa para yoksa bi süre böyle idare et tarzı bir şey miydi
Ses kartı olmadan olmaz. Gecikme sorun değil demișsiniz ancak bu bir sorun. Tele vurduğunuz zaman ses almanız gerekir ki gitar çalabilesiniz. Aksi taktirde gitar çalamazsınız. Gitarı duymadan gitar çalınamaz. Kendi sesinizi duymadan șarkı söylenemez.yani jack dönüştürücüye boşuna mı aldım ? çöp mü şimdi?