abi moralinizi bozmayın, biz sizi seviyoz!
ne dicem, şu saklıkentteki tsunami konserinde sahneye çıkan cin seddi mi roxy'de finale kalmış? Bizi, en azından beni pek açmamıştı ve hatta kulaklarımızda selpaklarla dinleyebilmiştik, aaa ne acayipmiş...
müziğin yarışması mı olur, vallayi doğru gibi...
bi gruba gidip siz en iyisiniz demek ne biliyim, müziğin tanrısı varsa o bile yapmaz bunu aslında allasen...bak şimdi düşünüyorum da, battle of the bands de size az zaman verdiler diye kızdıydık, aslında gerek yokmuş, böyle gözümüzü gereğinden fazla bi hırs bürümüş... ha o yolu küçücük servis minibüsüyle geçirdiğimizden olsa gerek, iyi bi derece bekledik, onun hırsı olsa gerek 😛
müzik yapan adam kendini dinletmek ister, millet eğlensin ister, ağlasın üzülsün ister kendi melodisiyle, haz duymak ister sahnedeyken, bunlar oldu mu müzik olmuştur veee gulyabani böle bi gruptur! eğlenir, eğlendirir, duygulandırır, üzer... niye? çünkü araya 9:8ler girer, oryantal melodiler girer, az da olsa depresif de olur... türk değil miyiz, biz de severiz oryantal... bak orphaned land'e, metal-oryantal diye bi sentez yapmışlar, metalciler konsere gidip estarabimle göbek atıyorlar, eğleniyorlar mı evet, orphaned land amcalar? onlar da...
evet ne diyodum, sizi seviyorum gençler, öptüm canlarım...
şenlik güzel olacak! iple çekiyorum...