ndman demiş ki:Almanyada yaşayan teyzemin bir arkadaşı Türkiyeye geliyor. Onunla gt8 getirtmek istiyorum. Ancak GT8 in fiyatı 430€ ; 300€ olan hediyelik eşya muafiyetini geçiyor. getiren kişi bu bana aittir dese ya da kutusunu yanına almayıp, aletin kendisini bavulunun içine atsa vs. nasıl getirtebiliriz aleti Türkiyeye? Diğer bir sorun şu ki aleti getirecek olan yaşlı bir kadın, alet benim dese ne kadar inandırıcı olur? Sizin aklınıza bir formül geliyor mu?
Xanair demiş ki:arkadaslar bir head tipi amfiyi amerikaya gidip alsam sonra bunu kendi adimla kargoya versem ve trden kendi adimla geri alsam bunda vergii alinirmi bu aleti tasima cantasiyla birlikte kargoya versem sorun olurmu bu alet icin vergi odermiyim yada bunu kendi aletim olarak belirtebilirmiyim?
TheBeast demiş ki:Xanair demiş ki:arkadaslar bir head tipi amfiyi amerikaya gidip alsam sonra bunu kendi adimla kargoya versem ve trden kendi adimla geri alsam bunda vergii alinirmi bu aleti tasima cantasiyla birlikte kargoya versem sorun olurmu bu alet icin vergi odermiyim yada bunu kendi aletim olarak belirtebilirmiyim?
ben 2 tane mesa kafayı getirdim amerikadan ellerimle sordu bunnar ne dedi bende müzisyenim bunlar aletlerim dedim ok geç edi