cavernosum demiş ki:arkadaslar bana amerikadan paket gelicek usps air mail ile yani posta gumrugune gelicek...ama istanbul'daki posta gumrugu nerdedir?ben cevizlibağ'da diye biliyorum ama dogrumudur?ordaysa tam olarak neresindedir?bilen varsa yardımcı olursa sevinirim....
sevgiler&saygılar....
cavernosum demiş ki:cavernosum demiş ki:arkadaslar bana amerikadan paket gelicek usps air mail ile yani posta gumrugune gelicek...ama istanbul'daki posta gumrugu nerdedir?ben cevizlibağ'da diye biliyorum ama dogrumudur?ordaysa tam olarak neresindedir?bilen varsa yardımcı olursa sevinirim....
sevgiler&saygılar....
yok mudur bana yardımcı olabilecek bir sahsiyet???
Old_Style demiş ki:cavernosum demiş ki:cavernosum demiş ki:arkadaslar bana amerikadan paket gelicek usps air mail ile yani posta gumrugune gelicek...ama istanbul'daki posta gumrugu nerdedir?ben cevizlibağ'da diye biliyorum ama dogrumudur?ordaysa tam olarak neresindedir?bilen varsa yardımcı olursa sevinirim....
sevgiler&saygılar....
yok mudur bana yardımcı olabilecek bir sahsiyet???
Bilgin doğru arkadaşım,bakırköy tarafından geliyorsan cevizlibağda minibüslerin girdiği yerden sağa giriyorsun yol seni aşağı sola doğru kıvırıyordümdüz takip ediyorsun ileride sol ilk köşede beliriyor.
Mastitis demiş ki:Parise giden orada fiyatları bilen varmı acaba
Mastitis demiş ki:Akinu yurt dışına gidip bir şeyler aldığında alış veriş yaparken sana verdikleri faturayı gümrükten geçerken gösteriyormusun. Yoksa yırtıp atıyormusun