- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam güzel amfiymiş ama 15watt gereksiz ve kolay taşınabilir mi bilmiyorum.Türkiye'de satılan bir yerde bulamadım.Bu arada micro cube aldım zaten.Yinede tavsiye için teşekkürler.Marshall Vs15
Hocam güzel amfiymiş ama 15watt gereksiz ve kolay taşınabilir mi bilmiyorum.Türkiye'de satılan bir yerde bulamadım.Bu arada micro cube aldım zaten.Yinede tavsiye için teşekkürler.Marshall Vs15
Hocam teşekkür ederim.Bu amfinin seslerini çok sevdim.Line 6 micro spider ve id core 10 arasında seçim yaptım.Bana en uygunu bu amfi oldu.Tabi forumdaki yorumları ihmal etmemek lazım. 😀Nadir de olsa tavsiye alıp buna göre karar veren ve sonucunu yazan birileri varmış.
Hayırlı olsun 🙂
Hocam eğer laptop kullansaydım bu tavsiyenizi değerlendirebilirdim ama pc ile ilgili bir şey görmek istemediğimden roland micro cube daha iyi oldu gibi.Yinede tavsiyeniz için teşekkürler.Biasın güzel sonuçlar verdiğini okumuştum yine forumda.Eğer kulaklık ile çalınacak ise Bias Amp yazılımı öneririm. 100 USD'ye alınabilir, bilgisayardan kullanırsınız. Eğer ses kartı yok ise Asio4ALL ile ses gecikmesi minimal seviyeye de çekilebilir.
beyler ben de başlıkta arkadaşın yazdığı gibi hafif ama tonları güzel bir amfi arıyorum. sık sık seyahat ederim. bu yüzden sırt çantama atıp oradan oraya taşıyabileceğim, kabin simulatörlü kulaklık çıkışı olan veya line out çıkışı da olan bir alet istiyorum. blackstar fly 3 nasıldır sizce? bir de blackstar id core beam modeli var. id core beam ikinci elde 600 lira civarında bulunabiliyor ve tonları çok hoşuma gitti. bu iki amfiden birisini almayı düşünüyorum. bu amfiler verdiğim parayı hak eder ve ihtiyacımı karşılar mı yoksa başka modellere mi bakmalı? şimdiden teşekkürler.