Arkadaşlar merhabalar 15 senedir gitar çalıyorum ve malesef son senelerde bel fıtığı hastalığına yakalandım. Şu anda İbanez RG prestige 2550 var ve tonlarından memnunum fakat satıp hafif bir gitar almak zorundayım malesef.
Yaptığım tarz alternatif, pop-rock, punk-rock , soft- rock
Aradığım ilk ozellik gitarın belimi yormaması ve sahne performansımı artırması fakat sahnede ton olarak da yeterli verimi alabilmeliyim.
yamaha rgxa2
prs mira x (fakat cok pahalı)
prs hollowbody II (yine cok pahalı)
buldugum gitarlar 2550 mi satınca 1300 - 1400 gibi bir para gecer elime önerilerinizi bekliyorum.
Bir de cort M800 denedim pan müzikte semi-hollow, hollow gitarlar tam bana uygun gibi fakat ankarada pek yoklar malesef bu gitar hakkında yorumunuz varsa bekliyorum??
Yaptığım tarz alternatif, pop-rock, punk-rock , soft- rock
Aradığım ilk ozellik gitarın belimi yormaması ve sahne performansımı artırması fakat sahnede ton olarak da yeterli verimi alabilmeliyim.
yamaha rgxa2
prs mira x (fakat cok pahalı)
prs hollowbody II (yine cok pahalı)
buldugum gitarlar 2550 mi satınca 1300 - 1400 gibi bir para gecer elime önerilerinizi bekliyorum.
Bir de cort M800 denedim pan müzikte semi-hollow, hollow gitarlar tam bana uygun gibi fakat ankarada pek yoklar malesef bu gitar hakkında yorumunuz varsa bekliyorum??