Hakan Baysal - Aşk Öldü ❤️💀 (Hard Rock 🤘)

Daha önce slow versiyonunu yayınlamıştım. Parçanın hissiyat bölümünü slow tarafta aktarmıştım. Genel ekipman olarak yine vokal ve gitar için Headrush Core kullandım. İlk defa bir parçama bas ekledim. Bas ve davulu Bandlab'te yazdım.

Slow versiyonunun solusu bu orjinal versiyonun introsu. Bu parçanın solosu da umarım hoşunuza gider 😊 Soloda bir yerde en sevdiğim yerli Rock parçası Kramp Tek Başına parçasına küçük bir selam çakıyoruz. Üstadlardan hayattakileri saygıyla vefat edenleri rahmetle anıyorum 🙏

Umarım orjinal versiyonu hoşunuza gider 🤘

Kulaklıkla dinlemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Hakan eline sağlık, bayağı dinledim sabahtan beri loopa alıp. Herşey çok mükemmel olmuş diyemem tabii ama parçanın genel atmosferi beni uzaklara götürdü. Bir yandan çocukluğumuzda izlediğimiz çizgi filmlerin introsu tadında dinamik bir hava geliyor ritim ve davuldan, öte yandan da The Cure benzeri bir vibe da aldım solo gitar tonundan. Ses tonun bu işler için çok uygun onu söylemeye gerek yok zaten. Ben başta biraz mesafeli yaklaştım ama dinledikçe sardı 🙂 intro solosu orta-sonlara doğru biraz yavaş kalmış ritme göre sanki, biraz uyumsuzluk hissettim gibi çok ufak. Bilmiyorum benim kulaklarımdan ötürü de olabilir. Bir de solo gitar biraz fazla mı kendini gösteriyor ritim gitar - davula göre, tekrar bir gözden geçirilebilir miksaj...Bu işler gerçi kişisel tercih/zevk meselesi ama kendimce yorumlamaya çalıştım walla ☺️

Daha önce slow versiyonunu yayınlamıştım. Parçanın hissiyat bölümünü slow tarafta aktarmıştım. Genel ekipman olarak yine vokal ve gitar için Headrush Core kullandım. İlk defa bir parçama bas ekledim. Bas ve davulu Bandlab'te yazdım.

Slow versiyonunun solusu bu orjinal versiyonun introsu. Bu parçanın solosu da umarım hoşunuza gider 😊 Soloda bir yerde en sevdiğim yerli Rock parçası Kramp Tek Başına parçasına küçük bir selam çakıyoruz. Üstadlardan hayattakileri saygıyla vefat edenleri rahmetle anıyorum 🙏

Umarım orjinal versiyonu hoşunuza gider 🤘

Kulaklıkla dinlemenizi tavsiye ederim.

ton harika valla

Bir yandan çocukluğumuzda izlediğimiz çizgi filmlerin introsu tadında dinamik bir hava geliyor ritim ve davuldan,

İlk aklıma gelen çifgi film bu oldu 😃 Severdim Saber Rider'ı.

başta biraz mesafeli yaklaştım ama dinledikçe sardı
Beğenmene sevindim 😃

intro solosu orta-sonlara doğru biraz yavaş kalmış ritme göre sanki, biraz uyumsuzluk hissettim gibi çok ufak. Bilmiyorum benim kulaklarımdan ötürü de olabilir. Bir de solo gitar biraz fazla mı kendini gösteriyor ritim gitar - davula göre, tekrar bir gözden geçirilebilir miksaj...Bu işler gerçi kişisel tercih/zevk meselesi ama kendimce yorumlamaya çalıştım walla ☺️
Metrononu sen diyince kontrol ettim. Ama bi sorun göremedim. Belki mikron saniyelik bi kaçak olmuş olabilir. O kadar kusur kadı kızında olur diyelim varsa da 😅 Ritm gitarı daha fazla arttırmama konusunda açıkçası enstrümanların(bas davul) çok karışmaması için böyle bırakmayı tercih ettim. Bir de sağdan şan ve nakaratta da melodi ekleyince yine aynı taraftan gelen ritm gitarı biraz daha arkada destek enstrüman gibi bırakmayı düşündüm. Aslında bu konulartda kesinlikle profesyonel yorumum değil bunlar. Sonuçta ev ortamında gençken yazdığım materyalleri ekipmanın önüne çıkarıp bundan ne üretebilirim diye basitçe ele alıyorum. 20'li yaşlarda olsaydım belki bi prodüktör kovalardım 😃 Samimi düşüncelerin için teşekkkür ederim 🙏🤘

Son düzenleme:

Geri