valla yazılanları okudum ve aynı şey yarın benim grubum başına gelirse diye korktum.yani evet kötü çalıodur belki haki-saki.ben henüz dinlemedim,ama davulcusuyla tanıştım sadece.ama bu insanlar haftada 4 gün çıkıp bişeyler yapmaya,para kazanmaya çalışıyorlar.seyirciyi eğlendiriyorlarsa bi şekilde problem yoktur.eğer öyle değilse hepimizin işini iyi yapması için virtüöz olması gerekio,her şarkıya mutlaka yorum koymamız gerekiyor.uslüp,zihniyet,tarz,imaj ve içi boş bi çok özelliğimizin olması gerekiyor değil mi? anemi virtüöz mü?yakınından bile geçemez hiçbiri.in progress gibi sağlam bi gruba dikkat edin,çoğu şarkıyı orjinali gibi çalarlar(sounda kadar).her grup sahneye şaklabanlıkla mı çıkıyor?veya her grup sahneye imajsız ve şaklabanlık yapmadan mı çıkıyor? bunların hepsini değerlendirin ondan sonra eleştirin.
ayrıca arkadaşlar piyasa 40 ytl ama siz 20 ye çalarız diyosanız,o zaman size de bişey diyemem.eğri oturalım doğru konuşalım.
buna ek olarak eleştirilerin kötü taraflarını alıp,kendinizi geliştirin buna katılıyorum.
şunu da belirtmeden geçemem yeni olup,iyi çalan grubun bile bisürü eksiği vardır.bi arkadaş üfürmüş ben ilk çıkıpta taş gibi olan grup gördüm diye,külliyen yalan.tecrübe ve para kazanmak kolay olmuo.tüm bunları söyledim,aslında hakisaki bizim için bir rakip ama,kötü mü ettim?hayır en azından objektif bakarak arkadaşlara destek olduğum düşüncesindeyim.
başarılar kolay gelsin.