Hakisaki(izmir)

yahu hala daha yalan yanlış anladığın konu üzerinden yorum yapıyorsun ben de bunu anlamış değilim. eğer benim samimiyetime, dürüstlüğüme inanmıyorsan yapacak bir şeyim yok...

selam beyler neler olmuş bölee!!! artık sadece gülüyorum ama bakın ne dicem uğraşmayın eleştrilerin ciddiye alınması gerekenlerini alın gerisini sallayın!!!! ton D? anlamadım dikkatli okumadım neyse kolay gele!!!

Selam arkadaşlar sizin hakkınızda pek iyi yorumlar duymamıştım ama geçen cumartesi gecesi Guardianda sizi bi kaç şarkıda olsa izleme fırsatım oldu Ve bence Gayette iyiydi özellikle de vokal
cümleten iyi bakın kendinize

Çok teşekkür ederim warsavas,işin açıkçası hergeçen gün daha iyiye gitmek için çalışıyoruz ama malum biliyosun ki burası türkiye ve burda insanların en kolay yaptığı iş karalamak.Ama sağlık olsun biz adam gibi yapılan her eleştiriden kendimize bişeyler çıkartıyoruz inşallah daha da iyiyiye gideriz çok teşekkürler tekrar,sizi etapta dinlemiştim ve repertuar arttırcaktınız şu an çok daha keyifli çalıyosunuzdur mutlaka başarılar diliyorum içten...

Bence iyi deiğil kötü ama yapıcı eleştirileri baz alın kendinize.Ancak bu şekilde geliştirebilirsiniz kendinizi.Ben şahsen sizi beğenmiyorum.Çünki daha yontulmanız lazım umarım kendinizi geliştirip dinleyicinin kulağına daha iyi hitap edersiniz ilerde.
başarılar...

FUNKYSOUL demiş ki:
Bence iyi deiğil kötü ama yapıcı eleştirileri baz alın kendinize.Ancak bu şekilde geliştirebilirsiniz kendinizi.Ben şahsen sizi beğenmiyorum.Çünki daha yontulmanız lazım umarım kendinizi geliştirip dinleyicinin kulağına daha iyi hitap edersiniz ilerde.
başarılar...

Boşver be kardeşim bozacının şahidi şıracı işte 😆 😆
Baya kötü.Öyle böyle değil.Daha iyi olmanız dileği ile.

valla yazılanları okudum ve aynı şey yarın benim grubum başına gelirse diye korktum.yani evet kötü çalıodur belki haki-saki.ben henüz dinlemedim,ama davulcusuyla tanıştım sadece.ama bu insanlar haftada 4 gün çıkıp bişeyler yapmaya,para kazanmaya çalışıyorlar.seyirciyi eğlendiriyorlarsa bi şekilde problem yoktur.eğer öyle değilse hepimizin işini iyi yapması için virtüöz olması gerekio,her şarkıya mutlaka yorum koymamız gerekiyor.uslüp,zihniyet,tarz,imaj ve içi boş bi çok özelliğimizin olması gerekiyor değil mi? anemi virtüöz mü?yakınından bile geçemez hiçbiri.in progress gibi sağlam bi gruba dikkat edin,çoğu şarkıyı orjinali gibi çalarlar(sounda kadar).her grup sahneye şaklabanlıkla mı çıkıyor?veya her grup sahneye imajsız ve şaklabanlık yapmadan mı çıkıyor? bunların hepsini değerlendirin ondan sonra eleştirin.
ayrıca arkadaşlar piyasa 40 ytl ama siz 20 ye çalarız diyosanız,o zaman size de bişey diyemem.eğri oturalım doğru konuşalım.
buna ek olarak eleştirilerin kötü taraflarını alıp,kendinizi geliştirin buna katılıyorum.
şunu da belirtmeden geçemem yeni olup,iyi çalan grubun bile bisürü eksiği vardır.bi arkadaş üfürmüş ben ilk çıkıpta taş gibi olan grup gördüm diye,külliyen yalan.tecrübe ve para kazanmak kolay olmuo.tüm bunları söyledim,aslında hakisaki bizim için bir rakip ama,kötü mü ettim?hayır en azından objektif bakarak arkadaşlara destek olduğum düşüncesindeyim.
başarılar kolay gelsin.

Hakisaki 🙂 Seviyorum sizi ya 🙂 Kimseye kulak asmayın. Hepiniz adam gibi adamlarsınız. Bu arada Eray'ım Portnoy'um çok geliştirdin sen kendini çok 🙂 Tebrik ederim seni de grubunu da.

allah razı olsun kardeşim benim,olum bi gün programa gel lem.bak her çarşamba opustayız.giriş 5 ytl bira dahil.mavincigünüm bekliyoz bak.ayrıcana bizim foruma da biraz bişiler yaz da şenlensin oralar.hehehe😛 hadi kolay gelsin.

arkadaşlar selam,öncelikle bizi sevenlerde sevmeyenlerde olcaktır doğal olarak ama daha öncede demiştim eleştiri yapıcı olmalıdır eğer birileri çıkıp seni sürekli yerme ve karalama amaçlı eleştiriyorsa ben art niyet arıyorum bunda.Funkysoul ve anason eleştirilerinize saygı duyuyorum fakat müzikte herzaman öğrenecek şeyler olduğunu düşünüyorum ve bunu da her geçen gün daha iyi yerine getirdiğimize inanıyorum.Sevgili portnoy;güzel,hatta eleştiri adına ders niteliğinde olacak yazın için çok ama çok teşekkürler sizi daha önce dinlemiştim sanırım en kısa zamanda opusada gelip dinlemek hatta muhabbet etmek isterim.Müziğin dayanışma ve arkadaşlık içinde çok daha keyifli hale geldiğini düşünüyorum başarılar size de...ulaş nerelerdesin sen abi?

serdar merhab abi milletin dediklerini eğer sizde katılıyorsanız kendinizide özeleştri yapın,ama boş boş konuşan insan çok tabikide,bu arada hakisaki kendini günden güne geliştrien eğlendirici ve coşturucu bir gruptur,bunu herkes bööle bilsin..görüşmek üzere byes,,,,

sevgili portnoy 20 milyon almıyoruz. piyasa ne ise odur aldığımız para.
beğenmemek beğenmediğini belirtmek en doğal hakkı insanların. ama üsluba dikkat etmek gerekir diye düşünmekteyim. gidip tanımadığın birilerine şaklaban çok komiksiniz inin ulan o sahneden gibi şeyler demek saygısızlıktır bana göre. sonuçta kötü de olsa bir şeyler yapmaya çalışıyorsa insanlar destek vermek gerekir. yanlış giden bir şeyler varsa söylemek gerekir. ama karşındakini rencide etmeden, üstünlük taslamaya çalışıp küçük görmeden. özeleştiri yapıyoruz tabiiki. her programdan sonra toplanıp bak şu oldu, şurda şöyle yapsak daha iyi olurdu, şeklinde bir gözden geçirme yapıyoruz. aynı hataları tekrarlamamaya çalşıyoruz...

ha bu arada unutuyorum hep program değişikliğini yazmayı. yalnızca guardin'dayız pazartesi cumartesi....

Hakisaki dinlediğim en samimi gruptur. Hepsi de mükemmel insanlar. Belki İzmir'in en iyi çalan grubu değiller ama kimin umrunda? Bir bar için fazlasını bile yapıyorlar. Her şeyden önemlisi adam gibi adam hepsi. Ben 1998'den beri profesyonel olarak solistlik yapıyorum. Bu işten yıllarca para kazandım. Bu sözü geçen 40-50 milyonları 2001 yılında alıyodum ben. Şimdi piyasa biraz düşmüş olabilir. Bunun nedeni grup kuran herkesin bara çıkma hevesinden kaynaklanıyor. Ben müzisyenim ama örneğin Kanca iyi grup. Çatır çatır çalıyo adamlar. Ama ben Hakisaki'yi dinlerken daha çok eğleniyorum. Var mı abi ötesi. Eleştiri yaparken müzisyen kimliğinizden sıyrılın. Ne bu grup elemanlarının birbirini çekememesi. Daha iyi olduğunu düşünen varsa çıksın yapsın. Oraya buraya laf atmasın. Tanıdığım en sempatik solist SERDAR, en sakin gitarist SEDAT, en bonus davulcu EMRE ve en italyan mafyası kılıklı basçı da ÖZGÜR. Hepsi de süper insanlar. Gidin ve eğlenin her pazartesi, cumartesi. Aaaa metronom kaçtı. Aaa yanlış akor bastı demeden. Gidin stres atın bu adamlar oda orkestrası değil. Jazz müzisyeni değil. İşleri eğlendirmek ve bunu en iyi şekilde yapıyolar. Tebrikler arkadaşlar hepinizi öpüyorum. Ayrıca 20 milyon almıyorlar !!! Çoğu gruptan daha iyi alıyorlar.

hakisaki.jpg

bir sen varsın yanlızca sen olacaktın
ellerimden sonsuza dek sen tutacaktın
muhteşem bir haki saki şarkısı dinlemediyseniz bnce mutlaka dileyin serdar beni hatırlarsın belki her geldiğimnmde bu sarkıyı isteyen çocuk 🙂 cok iiyisiniz hep böyle devam edin bnce ..

ya ben de 20 ytl alıolar demedim ki,niye yüklendiniz bu kadar😛.neyse zaten vokalist arkadaş açıklama getirmiş olaya.bende teşekkür ediyor,opus a da beklediğimi iletiyorum.cumartesi uğramayı düşünüyoruz guardian a,hep beraber eğleşiriz.kolay gelsin hakisaki

ulaş teşekkür ederim övgülerin için. italyan mafyası ha! duygusal teminatör seni. 😛

redd_82 ne desem bilmemki? hehe. çok mutlu oldum. teşekkür ederiz.

portnoy, bekleriz üstad her zaman.

Erdinç selam abi öncelikle kusura bakma ya geçen pazar maçım var demiştim ya pestilimiz çıktı yorgunluktan kıpırdayamadım bile dolayısıyla sizin programa da gelemedim çok özür diliyorum.Bide abi zaten konuşmuştuk senle eleştirinin olumlu olumsuz olması değil asıl problem.Yapılan her eleştiriyi dikkate alıyoruz,almalıyızda;bu herkes için geçerli ama niyeti önemli eleştirinin olumlu veya olumsuzluğu değil,zaten bu niyet de anlaşılıyor genelde.Umarım iyi gidiyodur çalışmalar cash le şu an nerdesiniz abi artık dinlemenin vakti geldi utanmaya başladım kendimden :roll:

redd_82 seni tanımaz mıyım abi ya.Çok teşekkür ederim eğer beğenip bizle duygularımızı palaştıysan ne mutlu bize sözleri vercem sana en kısa zamanda.Ulaaaş olum nerde çaldığınızı bi daha yaz bakiim.Bide programda olması şart diil olum haberleşelim kendine çok iyi bak abi bu arada ne benzetmeler öyle 😛

Geri