Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ewet arkadaslar HandcuFF konserleriyle bir sure Circle Production ilgilenecektir ve kayıttan sonra yogun bir konser programı olacaktır
HandcuFF ve SouliTarY konserleri neden olmasın 🙂
Konser organizasyonlarıyla Circle Prod. ilgilenmesi iyi olmuş. Hadi kolay gelsin hepimize...bizi çok yormayın ha konser konser koşturup🙂 şaka tabiiki..Nerde konser orda HandcuFF bundan sonra
turkrock'a girer girmez ilk gordugum sey roportajiniz oldu.okuduktan sonra merak ettim internet sitenize de girdim.mp3leri dinledim.bu sizin amator halinizse kimbilir profesyonel olursaniz ne olursunuz.tek kelimeyle bayildim,hepinizi tebrik ediyorum.
yolunuz acik olsun.
turkrock'a girer girmez ilk gordugum sey roportajiniz oldu.okuduktan sonra merak ettim internet sitenize de girdim.mp3leri dinledim.bu sizin amator halinizse kimbilir profesyonel olursaniz ne olursunuz.tek kelimeyle bayildim,hepinizi tebrik ediyorum.
yolunuz acik olsun.
teşekkürler...turkrock.com a hoşgeldin bu arada..ilk mesajın da bize olması sevindirdi gerçekten... daha iyi olmaya çalışıoyruz ve umarım olacak..
iyi eğlenceler
herkese slm
aldigim ve gordugum haberlere gore HandcuFF icin hersey iyi gidiyor!!
burada da yeni kayitlariniz sabirsizlikla bekleniyor 😛
devamini diler,hepinizi operim, gitaristinizi de tabiki!! : )