Arkadaşlar merhaba, Bas gitar almaya hevesliyim, ama ucuz yollu, orta sınıf bir şey istiyorum. (ikinci el almaya pek niyetim yok) Yani tamamen başlangıç seviyesi olmasın, işçiliğiyle tonlarıyla vasatın üstünde olsun, ileride yeni bir bass almak zorunda kalmayayım. Zaten asıl uğraştığım enstruman elektro gitar, bass ıda denemek ve biraz tecrübe etmek istiyorum. Ama tamamen kalitesiz ürünlerlede boğuşmak istemiyorum. Sorun şu ki hiç anlamam bas tan ve amfisinden.
Tipine bakıp
🙂 ve birazda yorumlara bakıp aşağıdaki 3 gitarı buldum. Sizlerin fikirleri nelerdir, yada başka önerileriniz varmı ? (Hem bas gitar için hemde amfi için önerilere açığım)
(Tarzım Heavy Metal)
Cort Action AB4DLX MyDukkan.com :: Cort Action AB4DLX :: Bas Gitar (Bunun gövde ağacı ve sap bağlantı şekli hoşuma gitmedi. Bolt On bağlantıyı pek sevmem. Ama kullanıcı yorumları iyi.)
Schecter Omen Extreme-4 MyDukkan.com :: Schecter Omen Extreme-4 :: Bas Gitar (Schecter ve maun deyince ve birde bass gitar olunca sanırım ağırlık konusunda sıkıntı olabilir. Bununda bağlantısı Bolt On ama en azından 6 vida ile tutturulmuş , daha stabil olacağını tahmin ediyorum)
Yamaha RBX374 MyDukkan.com :: Yamaha RBX374 :: Bas Gitar (Kızılağaç gövde baslarda sıkça kullanılıyor bildiğim kadarıyla ama bu gitar hakkında hiç fikir yürütemedim)
Amfi Olarakta;
Ampeg BA-110 Bass Combo Amp MyDukkan.com :: Ampeg BA-110 Bass Combo Amp :: Bas Gitar Amfisi