chucksch demiş ki:selam arkadaşlar ben death metal çalıyorum genellilkle almak istediğim gitarlar bunlar
-Esp sv
-Jackson rr5fr
-Jackson rr24
önerebileceğiniz bu tip gitarlar vardır umarım.
semizotu25 demiş ki:chucksch demiş ki:selam arkadaşlar ben death metal çalıyorum genellilkle almak istediğim gitarlar bunlar
-Esp sv
-Jackson rr5fr
-Jackson rr24
Bunları düşünebilirsiniz bence ;
Esp Eclipse II (Dimmu Borgir Shagrath kullanıyordu)
Dean Razorback Explosion
Dean Razorback Cemetery Gates
chucksch demiş ki:semizotu25 demiş ki:chucksch demiş ki:selam arkadaşlar ben death metal çalıyorum genellilkle almak istediğim gitarlar bunlar
-Esp sv
-Jackson rr5fr
-Jackson rr24
Dean Razorback Explosion
teşekkürler ama daha çok v kasa düşünüyorum 🙂
LTD almamsemizotu25 demiş ki:chucksch demiş ki:semizotu25 demiş ki:chucksch demiş ki:selam arkadaşlar ben death metal çalıyorum genellilkle almak istediğim gitarlar bunlar
-Esp sv
-Jackson rr5fr
-Jackson rr24
Dean Razorback Explosion
teşekkürler ama daha çok v kasa düşünüyorum 🙂
O zaman ;
Dean Dave Mustaine V Guitar
Esp Edwards Alexi
LTD Alexi Laiho Signature
=)
ikinci el fiyatı ne kadardır acaba?semizotu25 demiş ki:Angel of Death
türkiyede hiç görmedim ben 😀chucksch demiş ki:ikinci el fiyatı ne kadardır acaba?semizotu25 demiş ki:Angel of Death
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-deth-dave-mustaine-signature-31279478/detay/V12 demiş ki:türkiyede hiç görmedim ben 😀chucksch demiş ki:ikinci el fiyatı ne kadardır acaba?semizotu25 demiş ki:Angel of Death
ghostknight demiş ki:@ Elensar
Çok farklı tarzda gitarlar. Ne tarz çalıyorsunuz? Gitardan beklentileriniz nedir?..vs
Ubiquitos demiş ki:Selam
Gitara yeni başlıyorum Jackson JS23 Dinky(hindistan çıkışlı) alacağım gitar size de danışayım dedim başlangıc için nasıl sizce.
mert1344 demiş ki:Duman,grup 84,redd,Gun's and roses
çalmak isteyen birine
Squier affinity telecaster mi?
Squier affinity Strat H-S-S mi?
Elensar demiş ki:ghostknight demiş ki:@ Elensar
Çok farklı tarzda gitarlar. Ne tarz çalıyorsunuz? Gitardan beklentileriniz nedir?..vs
Genellikle rock, blues ve metal çalıyorum...Kullandığım gitar sabit köprülü bir gitar olduğundan artık ya vintage tremolo yada floyd rose'lu bir gitar kullanmak istiyorum. Ya da en azından tel tension'ı biraz yumuşak çalımı rahat olan bir gitar. Jazz çalmayağım belki ama yelpazesi geniş bir gitar olmalı nispeten klavyesi ince (les paul'e göre 🙂 ..) ve çalımı da rahat 🙂 ..