A
Alshain
Truss rod kanalı derinliği bilinmediği sürece yapılmasını tavsiye etmem, cırt diye kanalla göz göze gelirsiniz, şenlik başlar. Zira alınması gereken yaklaşık 2 mm var.
Truss rod kanalı derinliği bilinmediği sürece yapılmasını tavsiye etmem, cırt diye kanalla göz göze gelirsiniz, şenlik başlar. Zira alınması gereken yaklaşık 2 mm var.
şu an gitarda ince perdelere ulaşmak için resmen güreşsem de godin session'ı sonuna kadar tavsiye ederim. alalı 3 ay oldu. bu işten süper anlamıyorum ama sapı bu kadar stabil bi sap görmedim diyebilirim, kullandığım bazı gitarlar bu konuda aş belası.
Anladım. Gitar önerisi başlığında Fender de düşünüldüğünden bahsedilmiş olması nedeniyle önermiştim. Bu arada hız kişinin kullanımıyla ilgilidir. Malmsteen de Fender kullanıyor ve sap bildiğimiz Fender sapı. Sadece scalloped perdelere sahip. Örneğin Mike Stern çok hızlı çalan bir Jazzcıdır ve Fender'den daha kalın saplı bir Yamaha Telecaster kullanır. Al Di Meola inanılmaz hızlı çalar ama Gibson Les Paul ve PRS kullanır. Gary Moore da inanılmaz hızlıdır ama hep Fender ve Gibson kullanır. Hız tamamen şahsi bir konu.
buyur alshain
o yüzden hacı sen ne var ne yok sat git bi gibson les paul kara güzellik al her türlü tatmin eder 😀
Pentagram son noktayı koydun 😀